Χλώμιασαν οι τηλεθεατές: Τέλος στην πιο ακριβή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης – Επανέρχεται ως ταινία με πρωταγωνίστρια έκπληξη

February 4, 2024

Χλώμιασαν οι τηλεθεατές: Τέλος στην πιο ακριβή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης – Επανέρχεται ως ταινία με πρωταγωνίστρια έκπληξη


Διαφ.

Όπως έγινε γνωστό, δεν θα γίνουν τελικά τα 20 επεισόδια -remake του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», αφού η συμφωνία δεν έκλεισε ποτέ λόγω του υπέρογκου ποσού που απαιτούνταν προκειμένου να βγουν στον αέρα τα επεισόδια.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη και την εκπομπή «Fay’s Time», κάθε επεισόδιο θα κόστιζε περίπου 150.000€ πράγμα που σημαίνει πως ένας κύκλος 20 (τουλάχιστον) επεισοδίων θα έφτανε να κοστίσει στο κανάλι 3 εκατομμύρια ευρώ!

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Η θρυλική σειρά του 2000 επιστρέφει να «σαρώσει» τα πάντα

Κι αυτό διότι οι δημιουργοί επιθυμούσαν ξανά ένα all star cast με εξωτερικά γυρίσματα ειδικού χαρακτήρα -ακόμα και στο Μονακό!-, ειδικά πλάνα και πανάκριβα σκηνικά, με το κανάλι να αποφασίζει πως θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αναλάβει ένα τόσο μεγάλο κόστος.

H θρυλική σειρά των ’00s που επιστρέφει σε μορφή ταινίας με πρωταγωνίστρια-έκπληξη

Ρήγας – Αποστόλου, πάντως, δεν το έβαλαν κάτω μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με το Mega, με τους ίδιους να αποφασίζουν τελικά να κάνουν το πολυπόθητο remake σε μορφή ταινίας με μία από τις πρωταγωνίστριες, μάλιστα, τη Σμαράγδα Καρύδη, με την οποία οι συζυτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, είναι για ποιον ρόλο προορίζεται η συγκεκριμένη ηθοποιός.

Συζητήσεις πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο και με άλλους ηθοποιούς, οπότε μένει να δούμε ποια θα είναι τα grande ονόματα που θα δούμε στη θέση των Ελένης Ράντου, Χρύσας Ρώπα, Άβας Γαλανοπούλου, Ελένης Καστάνη και των υπολοίπων πρωταγωνιστών της σειράς που έγραψε ιστορία στο Mega!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: