“Καλά ρε δε ντρέπεσαι γι’αυτό που έκανες;”: Ξεσπάθωσε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο λόγος που έγινε έξαλλος

February 5, 2024

“Καλά ρε δε ντρέπεσαι γι’αυτό που έκανες;”: Ξεσπάθωσε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο λόγος που έγινε έξαλλος


Διαφ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ο καλεσμένος της Τζένης Θεωνά στη στήλη «Μπαμπά, μίλα» της εκπομπής «Μαμά-δες», που θα προβληθεί την Κυριακή 4/2 στην ΕΡΤ. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τον μοναχογιό του και τη στάση που κράτησε μετά τον χωρισμό του από τη μητέρα του.

Παράλληλα, αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο γιος του, όταν ένας δημοσιογράφος πήγε πέρσι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν και τον έβγαλε φωτογραφία μόλις είχε βγει από την εντατική.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον γιο του

«Με το που γεννήθηκε ο γιος μου, άρχισα να κοντρολάρω τη ζωή μου όχι με βάσει τη δουλειά μου που είχε αρχίσει να μπαίνει σε δημιουργική ρώτα, αλλά με βάσει το παιδί μου. Όταν ήταν 2 ετών χώρισα για λόγους προσωπικούς. Έτσι απλά ερωτεύτηκα.

Αγαπούσα τόσο πολύ το παιδί μου και εκτιμούσα τη μάνα του που δεν θα το έκανα, αλλά όταν ερωτεύεσαι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Χωρίζοντας η μοναδική έγνοια μου ήταν να μην είμαι απών για το παιδί μου. Είχα δουλειά έφευγα και μετά γυρνούσα ξανά στο σπίτι για να τον κοιμίσω.

Πολλές φορές έκανε δέκατα, καθόμουν το βράδυ εκεί μήπως τα δέκατα κακοφορμίσουν. Αυτό μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει. Δεν του είπα ποτέ μία κακή κουβέντα κατά της μάνας του», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σχετικά με τον τρόπο που ο γιος του διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα, ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Τη δημοσιότητα τη διαχειρίστηκε με απόσταση, με κριτική… Δεν καταπιέστηκε, είχε το δικαίωμα να μη μιλήσει με τον πατέρα του.

Τελευταία φορά, ήμουν στην εντατική πέρσι και είχε έρθει ένας δημοσιογράφος και με έβγαλε μια φωτογραφία όταν βγήκα από την εντατική. Μαύρο χάλι. Τον έπιασε ο γιος μου και του έλεγε “δεν ντρέπεσαι;”, που δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Έχει μέτρο, βαρύτητα και ουσία στον λόγο του».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: