«Για μένα είναι ο καλύτερος άνθρωπος»: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος «αθωώνει» τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

February 5, 2024

«Για μένα είναι ο καλύτερος άνθρωπος»: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος «αθωώνει» τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο


Διαφ.

Τον Μιχάλη Ιατρόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης προκειμένου να τους πει όσα εκείνος είχε καταλάβει για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μιας και το σπίτι του βρίσκεται δίπλα στη δομή της κοινωνικής κουζίνας, «Ο άλλος άνθρωπος».

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά και μένω ακριβώς δίπλα. Κάνει πολύ κόπο για πολλά χρόνια και βοηθάει τους ανθρώπους. Τώρα από εδώ και πέρα το τι κρύβει ο κάθε άνθρωπος, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Είναι δεκάδες οι άνθρωποι που τρώνε. Τώρα τι να σας πω; Τα λεφτά μπορούν να αλλοιώσουν τον κάθε άνθρωπο» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Η γειτονιά τι να πει; Ό,τι ακούτε όλοι, αυτά λέει. Από εκεί και πέρα επειδή γνωρίζουμε τον άνθρωπο ότι έχει κάνει πολύ μεγάλο κόπο και αναμφισβήτητα έχει παράγει φιλανθρωπικό έργο… Τώρα αν έχει βάλει το δάχτυλο στο μέλι, είναι δικό του θέμα. Δεν μπορώ να κατακρίνω και να κρίνω έναν άνθρωπο. Όλοι τον έχουμε πιστέψει και αγαπήσει. Τώρα αν αποδειχθούν άλλα πράγματα, νομίζω θα στενοχωρηθούμε. Επαναλαμβάνω μόνο τα καλύτερα λόγια για αυτά που είδα και έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα για αυτά που ακούγονται και βγαίνουν στο φως είναι ευθύνη του κ. Πολυχρονόπουλου και όχι δική μου. Ελπίζω να είναι ψέματα γιατί θα απογοητευτώ πολύ» είπε στη συνέχεια ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: