«Καταρρέει» εντελώς το Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο καλύτερος παίκτης – Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο, στα «μαύρα» ο Ατζούν

February 5, 2024

«Καταρρέει» εντελώς το Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο καλύτερος παίκτης – Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο, στα «μαύρα» ο Ατζούν


Διαφ.

Το Survivor είναι το πιο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης, με τους παίκτες να μην αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν, με αποτέλεσμα τη μία μετά την άλλη οικειοθελή αποχώρηση.

Όπως αναφέρουν τα spoilers, ένας παίκτης από την ομάδα των Μαχητών αποφασίζει να αποχωρήσει οικειοθελώς και μάλιστα φαίνεται να βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και να αναμένει την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αν και ο Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε από τους διασήμους για ψυχολογικούς λόγους, ο παίκτης της Μπλε ομάδας αποχωρεί για λόγους υγείας.

Πρόκειται για τον ψαρά των Μαχητών, τον Άγγελο Γεωργουδάκη, ο οποίος έπαθε τροφική δηλητηρίαση από τοξικό κοράλλι και ταλαιπωρείται αρκετά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μείνει άλλο στο παιχνίδι.

Η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι η ομάδα των Μαχητών χάνει ακόμα έναν παίκτη, από τους πιο δυνατούς και ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor

Σήμερα, Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας ασυλίας, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μονομαχούν για να μην βρεθούν στον τάκο.

Όπως αναφέρουν τα spoilers, η μπλε ομάδα χάνει και έτσι οδηγείται στο Συμβούλιο του νησιού ξανά, ενώ ήδη έχει χάσει την προηγούμενη εβδομάδα τον Σωτήρη Λαμάι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: