Παναγιώτης Πετράκης: «Δεν θέλω παιδιά, δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος»

February 4, 2024

Παναγιώτης Πετράκης: «Δεν θέλω παιδιά, δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος»


Διαφ.

«Έχω τη μάνα μου και το σκύλο μου και είμαι μια χαρά. Δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος για να φέρω παιδιά»

 

Ο Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha». Ο ίδιος παραχώρησε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αυτό, διότι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε στις δηλώσεις του πως δεν πιστεύει στη συντροφικότητα. Από εκεί και πέρα, ο διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής δεν παρέλειψε να μιλήσει επίσης και για τη μάχη που είχε δώσει, με την κατάθλιψη. Αναλυτικότερα:

Όσα ανέφερε στις δηλώσεις του

«Τα προσωπικά μου ήταν πάντα πηγή στεναχώριας. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, είμαι μοναχικός. Δεν πιστεύω στη συντροφικότητα, οι σχέσεις είναι ανταλλακτικές.

Έχω τη μάνα μου και το σκύλο μου και είμαι μια χαρά. Δεν θα έκανα γάμο ή παιδί εκτός γάμου. Δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος για να φέρω παιδιά», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής.

«Είχα κατάθλιψη, για έξι μήνες έχασα τη φωνή μου και με βοήθησε ο Χριστός να το ξεπεράσω. Το άγχος μου και οι φοβίες μου σωματοποιήθηκαν», είπε στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Πετράκης.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: