«Δεν σέβεται τον πόνο της, ξεφτίλα»: Έκραξαν άγρια την Καινούργιου μετά απ’όσα έγραψε στο πένθος της Σκορδά

February 5, 2024

«Δεν σέβεται τον πόνο της, ξεφτίλα»: Έκραξαν άγρια την Καινούργιου μετά απ’όσα έγραψε στο πένθος της Σκορδά


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε τα συλλυπητήριά της στη Φαίη Σκορδά, για την απώλεια του πατέρα της, στις 29 Ιανουαρίου, από καρδιακή προσβολή.

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά, το περασμένο Σάββατο, έκανε την πρώτη της ανάρτηση για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της και όπως ήταν φυσικό, αμέτρητοι ήταν οι ακόλουθοί της, διασήμοι και μη, που έγραψαν τις ευχές τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου συλλυπήθηκε στη Φαίη Σκορδά

Ανάμεσα στα σχόλια και στα likes, ξεχώρισε η ευχή της παρουσιάστριας της εκπομπής “Super Κατερίνα”, που έγραφε «Εύχομαι οι αναμνήσεις του μαζί του να σε παρηγορούν…

Καλό παράδεισο να έχει! Δύναμη κ κουράγιο».

Τα σχόλια κατά της Κατερίνας Καινούργιου

Μέσα σε μια μέρα, γυναίκες κυρίως, επιτέθηκαν λεκτικά στην Κατερίνα Καινούργιου, με σχόλια, όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για το ποστ στο οποίο γράφτηκαν τα σχόλια αυτά.

“Ναι μην χάσεις εσύ αμεσώς να παίξεις την καλή..δεν σκέφτηκες ποτέ τι μπορεί να ένιωσε αυτίς ο άνθρωπος για αυτά που είπες για την κόρη του;”, “Αχου Κατερινάκι “πονόψυχο”μωρέ μωρέ…και δε λέμε “καλό παράδεισο” άσχετη”, “Ας της έστελνες ένα προσωπικό μήνυμα. Εδώ ο κόσμος θα γράφει άσχημα πράγματα για την συμπεριφορά σου απέναντι της. Εδώ χωράνε μόνο λόγια συμπαράστασης και παρηγοριάς. Για άλλη μια φορά είσαι λάθος!”, “Για τον κόσμο, το έγραψε. Για να το δουν, μη τυχόν και πεσει η τηλεθέαση της εκπομπής της. Δε δινει δεκάρα για τη Φαίη, γενικα για τους άλλους. Μόνο ο εαυτός τη νοιάζει!”, “Εδώ δε σέβεται τον πόνο του άλλου κάποιος που τον εξευτέλισε δημόσια, και τώρα ξαφνικά έγινε ευαίσθητος, αχ καλε..” και «Η Καινούργιου τής είπε πολύ βαριά λόγια χωρίς να σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα είχε παιδιά καί γονείς πόσο ασχημα ένιωσαν όταν άκουσαν μία γυναίκα να λέει για τήν κόρη τούς ότι παντρεύτηκε τόν άντρα τής για να κάνει καριέρα. Σήμερα τής στέλνει συλλυπητήρια για τόν πατέρα τής καί αύριο πάλι θα τήν κατηγορήσει για κάτι άλλο», ήταν μερικά από τα σχόλια για την Κατερίνα Καινούργιου.

Τα σχόλια για την Κατερίνα Καινούργιου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: