«Φτώχεια καταραμένη»: Η υπερπολυτελής σπιταρώνα του Γιώργου Μαζωνάκη – Εσωτερικά είναι το ωραιότερο της Αθήνας

February 5, 2024

«Φτώχεια καταραμένη»: Η υπερπολυτελής σπιταρώνα του Γιώργου Μαζωνάκη – Εσωτερικά είναι το ωραιότερο της Αθήνας


Διαφ.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, του αρέσει να περνάει στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης στο πολυτελές σπίτι του.

Μάλιστα, έχουμε δει το σπίτι του τραγουδιστή, τόσο τόσο από αναρτήσεις του στο instagram, όσο και μέσω ενός video clip που έχει γυρίσει στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει χρησιμοποιήσει το σπίτι του σε βίντεο κλιπ

Ειδικότερα, το τραγούδι “Διανυκτερεύω” είχε γυριστεί σπίτι του, με τον ίδιο να είχε σχολιάσει σε ανάρτησή του “Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου, που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το “καταφύγιο”, αλλά και το “στρατηγείο” μου. Από εμένα το Γιώργο, για όλους εσάς με την αγάπη μου, ένα τραγούδι που λάτρεψα!”.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατοικεί στα Νότια Προάστια και το σπίτι του είναι αρκετά μεγάλο και διακοσμημένο σε σκανδιναβικό στυλ, όλοι οι χώροι είναι μεγάλοι και φωτεινοί, ενώ η μαρμάρινη σκάλα τραβάει όλα τα βλέμματα.

Στο σαλόνι του υπερισχύουν τα έντονα χρώματα, όπως ο μπλε και κίτρινος καναπές, ενώ στην κουζίνα υπάρχει μόνο το άσπρο και μαύρο.

Το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: