Ξεκίνησε η «χρυσή» εβδομάδα: Λεφτά με τη σέσουλα για αυτά τα 4 ζώδια, σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα

February 6, 2024

Ξεκίνησε η «χρυσή» εβδομάδα: Λεφτά με τη σέσουλα για αυτά τα 4 ζώδια, σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα


Διαφ.

Η Λίτσα Πατέρα κάνει τις προβλέψεις, μέσω του instagram, για τα τέσσερα ζώδια που αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένα, τη νέα εβδομάδα που θα ξεκινήσει.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα παραμελημένα ζώδια

Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται εξαιρετικά παραμελημένοι σε μια σχέση. Ο σύντροφός τους δεν τους κάνει να αισθάνονται ότι τους αγαπούν και τους φροντίζουν. Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένα.

Δίδυμοι

Όταν αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι, μπορεί να γίνουν ανήσυχοι, αναζητώντας επιβεβαίωση με μανία. Μπορεί να αισθάνονται ότι δεν εκτιμώνται και να παλεύουν με συναισθήματα συναισθηματικής αποστασιοποίησης.

Καρκίνος

Είναι ένα βαθιά συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο. Λαχταρούν συναισθηματική σύνδεση και ασφάλεια. Όταν αισθάνονται παραμελημένοι ή χωρίς υποστήριξη, μπορεί να πληγωθούν εύκολα και να αποσυρθούν στο προστατευτικό τους κέλυφος, νιώθοντας ότι δεν τους αγαπούν και τους περιφρονούν συναισθηματικά.

Τα ζώδια που έχουν έντονη ανασφάλεια σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα

Παρθένος

Είναι γνωστοί για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή τους στους άλλους. Ωστόσο, μπορούν επίσης να αισθάνονται παραμελημένοι όταν δεν ικανοποιούνται οι δικές τους συναισθηματικές ανάγκες. Μπορεί να εσωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και να γίνουν υπερβολικά επικριτικοί με τον εαυτό τους, οδηγώντας σε μια αίσθηση συναισθηματικής παραμέλησης.

Υδροχόος

Εκτιμούν την ανεξαρτησία και την πνευματική σύνδεση. Ωστόσο, μπορεί να αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι όταν δεν εκπληρώνεται η ανάγκη τους για συναισθηματική οικειότητα και κατανόηση. Μπορεί να αποσπαστούν συναισθηματικά και να αναζητήσουν παρηγοριά στις δικές τους σκέψεις και ιδέες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: