“Είμαι περήφανη”: 19χρονη που μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια, σήμερα βγάζει 2 εκατομμύρια το χρόνο από το κινητό της

February 6, 2024

“Είμαι περήφανη”: 19χρονη που μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια, σήμερα βγάζει 2 εκατομμύρια το χρόνο από το κινητό της


Διαφ.

Η Σαμ είναι μοντέλο και influencer που αν και μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια, πλέον έχει καταφέρει να βγάζει δυο εκατομμύρια τον χρόνο. Τώρα αποκαλύπτει πως ξοδεύει όλα της τα χρήματα αγοράζοντας τσάντες, ρούχα και όλα αυτά οδηγώντας το πανάκριβο αμάξι της, που κοστίζει χιλιάδες ευρώ.

Η Σαμ μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη αλλά πλέον ζει στο Λος Άντζελες. Μεγαλώνοντας δηλώνει πως βρισκόταν σε μια κατάσταση φτώχειας μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα της, που έκαναν διάφορες δουλειές για να τα βγάλουν πέρα, ώστε να μεγαλώσουν τη Σαμ και τα έξι αδέρφια της.

Η ίδια λέει σε συνέντευξη της στο Truly: «Η αλήθεια είναι πως δεν μεγάλωσα με λεφτά, η οικογένεια μου είναι πολύ φτωχή και τώρα βγάζω μερικά εκατομμύρια τον χρόνο. Μου αρέσει να πηγαίνω για ψώνια, ξοδεύω πολλά χρήματα και αυτό δεν είναι καλό. Αυτό είναι τρελό για μένα επειδή όλη μου τη ζωή νιώθω ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ».

Ασχολείται με το Instagram, το TikTok και ό,τι μπορεί να της προσφέρει χρήματα ως μοντέλο ενώ έχει κατακτήσει διάφορους τίτλους ομορφιάς.

Η πρώτη της διάκριση τη βοήθησε ιδιαίτερα και αποτελεί τον βασικό λόγο που μετακόμισε. «Είμαι πολύ ευγνώμων και δεν θα μετακόμιζα ποτέ στο Λος Άντζελες αν δεν είχα πάρει τον πρώτο τίτλο. Μετακόμισα στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο του 2022. Όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ έβγαζα περίπου 30 χιλιάδες δολάρια και αυτό ήταν μια δραστική αλλαγή για μένα. Τον επόμενο μήνα διπλασιάστηκαν και μετά τριπλασιάστηκαν και τώρα βγάζω εκατομμύρια τον χρόνο. Στο σπίτι μου έχω ένα γυμναστήριο, μια πισίνα, ένα σπα, μια σάουνα. Αυτή η οικονομική αλλαγή είναι τεράστια για μένα. Είναι πιο πολύ σοκ. Θα έλεγα ότι έχω εθισμό αγορών».

Επίσης, είπε με δάκρυα στα μάτια πως βοηθάει οικονομικά την οικογένεια της. «Είμαι πολύ περήφανη για αυτά που έχω καταφέρει και για αυτά που μπορώ να προσφέρω στην οικογένεια μου. Αυτά που προσφέρω στους γονείς μου ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: