Κατερίνα Τοπάζη: Tα άλλαξε όλα και γύρισε από Αμερική – Έτσι είναι σήμερα η πιο εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια των 90’s

February 6, 2024

Κατερίνα Τοπάζη: Tα άλλαξε όλα και γύρισε από Αμερική – Έτσι είναι σήμερα η πιο εντυπωσιακή ξανθιά τραγουδίστρια των 90’s


Διαφ.

Η Κατερίνα Τοπάζη, που έγινε γνωστή από την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και τον γάμο της με τον Χρήστο Δάντη, επέστρεψε από την Αμερική και ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

Όπως είχε υπογραμμίσει η τραγουδίστρια για τον γάμο της με τον Χρήστο Δάντη, σε παλαιότερη συνέντευξή της «έβαλα τον εαυτό μου δεύτερο και αυτό δυστυχώς μου βγήκε στην πορεία. Άρα για όλα φταίμε εμείς και όχι οι άλλοι. Εμείς και οι επιλογές μας. Στράφηκα εναντίον μου και δεν ήμουν ευτυχισμένη μέσα στον γάμο, όπως πριν».

Η ζωή της Κατερίνας Τοπάζη στην Αμερική και η επιστροφή στην Ελλάδα

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια αποφάσισε να φύγει από τη χώρα μας το 2009, λόγω κρίσης και να εγκατασταθεί στο Οχάιο των ΗΠΑ, με τον νέο σύντροφό της -τότε- και τον γιο της, Χριστόφορο, που έχει αποκτήσει με τον Χρήστο Δάντη.

Η ακραία εκδήλωση θαυμασμού στην Κατερίνα Τοπάζη

Λίγα χρόνια αργότερα, επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη και επεσήμανε «είμαι ειρηνικό άτομο και δεν είχα το ψώνιο να φαίνομαι. Είχα το ψώνιο να είμαι καταπληκτική σε αυτό που κάνω. Θαυμαστής είχε πετάξει ολόκληρο το τραπέζι με τα ποτήρια πάνω στην πίστα. Φοβήθηκα λίγο από αυτή την ακραία εκδήλωση θαυμασμού. Ήμουν προετοιμασμένη τότε να απαντήσω για το διαζύγιό μου, γιατί δεν ήθελα το παιδί μου να ντρέπεται για εμένα. Υπήρξαν φορές που ήμουν στεναχωρημένη με το διαζύγιο γιατί ακούστηκαν πολλά στα τηλεοπτικά παράθυρα».

Η τραγουδίστρια, αφού επέστρεψε από την Αμερική, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι και έκανε ορισμένες εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Τοπάλη επέστρεψε στην Ελλάδα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: