Χαμογελάει ξανά ο Κώστας Δόξας: Έτοιμος να ξαναζήσει τον έpωτα με τη πανέμορφη τραγουδίστρια Γεωργία Τουμαντζή

February 6, 2024

Χαμογελάει ξανά ο Κώστας Δόξας: Έτοιμος να ξαναζήσει τον έpωτα με τη πανέμορφη τραγουδίστρια Γεωργία Τουμαντζή


Διαφ.

Νέα σελίδα γυρνά στην προσωπική του ζωή ο Κώστας Δόξας ύστερα από ένα πολύ επεισοδιακό διαζύγιο. Έτοιμος να ξαναζήσει τον έρωτα.

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της συναδέλφου του Γεωργίας Τουμαντζή. Οι δυο τους την περασμένη σεζόν συνεργάστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Απ’ ότι φαίνεται συνεργάστηκαν και εκτός πίστας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κώστας Δόξας έχει ένα πολύκροτο διαζύγιο με την Μαρία Δεληθανάση που γινόταν λόγος μέχρι και για την κακοποίηση της ενώ κυοφορούσε ακόμη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real Life» ο τραγουδιστής έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της νεαρής τραγουδίστριας με καταγωγή από την Δράμα. Μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται πως πραγματοποίησε μαζί την πρώτη του εκδρομή αν και δεν το μαρτυρούν. Οι λογαριασμοί τους στο Instagram όμως μας το αποκαλύπτουν καθώς το καπέλο της Γεωργίας φαίνεται και στις δύο φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η νεαρή τραγουδίστρια:

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κώστας Δόξας σε συνέντευξη του τον περασμένο Δεκέμβριο ανέφερε: «Νομικά είμαι ελεύθερος. Έχει βγει το διαζύγιό μου. Ναι, τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, γιατί να μην μπορώ; Ποιος θα μου έλεγε να μην κάνω ό,τι θέλω στη ζωή μου; Ελεύθερος δεν είμαι;».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: