Μοιάζει με μοντέλο και είναι ίδιοι: Σπάνια εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά με τον κούκλο αδερφό του Κοσμά

February 6, 2024

Μοιάζει με μοντέλο και είναι ίδιοι: Σπάνια εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά με τον κούκλο αδερφό του Κοσμά


Διαφ.

Ο Κοσμάς Κοντιζάς είναι ο μικρότερος αδελφός του Σωτήρη Κοντιζά, στον οποίο ο σεφ έχει ιδιαίτερη αδυναμία και διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η κοινή αγάπη του Κοσμά Κοντιζά και του αδελφού του

Ο κριτής του MasterChef και ο αδελφός του, μοιράζονται μία κοινή αγάπη και δεν είναι η μαγειρική, αλλά η τεχνολογία, ενώ τους αρέσουν και τα ταξίδια.

Ο αδελφός του σεφ ασχολείται με τους υπολογιστές ως επεξεργαστής συστημάτων και ο ίδιος είναι λάτρης σε οτιδήποτε αφορά σε αυτήν, ακόμη και τα παιχνίδια.

Τα δύο αδέλφια έχουν καταγωγή από την Ιαπωνία, από την πλευρά της μητέρας τους, ενώ από την πλευρά του πατέρα τους, έχουν καταγωγή από τις Σέρρες και την Μύκονο.

Ο πατέρας τους γνώρισε την μητέρα τους κατά την διάρκεια των σπουδών του στο Λονδίνο και έζησε μέχρι τα δύο του χρόνια στην Ιαπωνία και στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Τα ασιατικά χαρακτηριστικά είναι εμφανή περισσότερο στον Σωτήρη και λιγότερο στον κατά τρία χρόνια μικρότερο αδελφό του, Κοσμά.

Μαζί, τα δύο αδέλφια, τα έχουμε δει μόνο μία φορά, σε μία επίσημη πρεμιέρα ταινίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν κολλητή παρέα, από μικρή ηλικία.

Ο Κοσμάς Κοντιζάς και ο κριτής του MasterChef παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της καραντίνας, ο Κοσμάς Κοντιζάς ήταν μόνιμα στο σπίτι του αδελφού του, για να παίζουν μαζί, όπως ο σεφ έχει αποκαλύψει, όπως έκαναν από παιδιά.

Όπως επεσήμανε ο σεφ «παίζαμε με τον αδερφό μου ασταμάτητα Tekken2, Gran Turismo, Resident Evil, Metal Gear Solid, Final Fantasy VII, ProEvolutionSoccer. Πόσα παζάρια και πόση παντόφλα να ρίξει μια μάνα. Όπως και τότε, έτσι και τώρα. Ίδιο ακριβώς συναίσθημα. Ανοίγω το κουτί, βγάζω την κονσόλα, συνδέω, πατάω το κουμπί και μου σηκώνεται η τρίχα».

Όσον αφορά τη σχέση του αδελφού του με τη μαγειρική, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αναφέρει «ο αδελφός μου δεν ασχολείται με την μαγειρική, αλλά ωστόσο φτιάχνει καταπληκτικό σουφλέ σοκολάτας».

Ο Κοσμάς Κοντιζάς με τον αδελφό του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: