Το παραδέχτηκε η Δέσποινα Μοίρου: “Τα είχαμε 3 χρόνια με τον Τζακ Νίκολσον. Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε”

February 7, 2024

Το παραδέχτηκε η Δέσποινα Μοίρου: “Τα είχαμε 3 χρόνια με τον Τζακ Νίκολσον. Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε”


Διαφ.

Άγνωστες πλευρές της προσωπικής της ζωής αποκάλυψε η Η Δέσποινα Μοίρου μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η ίδια αποκάλυψε τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό, Τζακ Νίκολσον, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα υγείας της αδελφής της.

«Ισχύει ότι είχα σχέση με τον Τζακ Νίκολσον. Δεν είχα σκοπό να το φανερώσω ποτέ, γιατί ο Τζακ πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια. Μέναμε μαζί τρία χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω του μάνατζέρ μου, ήταν δική μου επιθυμία να τον γνωρίσω, ήταν το πρότυπό μου και συνεχίζει να είναι και θα είναι.

Χωρίσαμε γιατί άρχισε να αρρωσταίνει. Αν με ρωτάς δεν θα τον άφηνα ποτέ, τώρα πια δυστυχώς δεν είναι καλά», αποκάλυψε.

Η Δέσποινα Μοίρου μίλησε για την αδερφή της, η οποία αντιμετωπίζει το σύνδρομο του αυτισμού.

«Είναι σε μια κατάσταση μόνιμης επίβλεψεις. Όταν έκανα καριέρα, το παιδί αυτό ήταν συνέχεια μαζί μου. Η δικιά μου αποστολή είναι να εκπαιδεύω γονείς που έχουν αυτιστικά παιδιά, γιατί δεν ξέρουν πώς να τα διαχειριστούν. Εγώ ήμουν παιδί όταν την ανέλαβα. Έγινα μητέρα και πατέρας ενώ δεν έχω παιδιά και είναι τεράστια ευθύνη, δεν μπορείς να αφήσεις ένα παιδί μόνο του στο σπίτι», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Την έπαιρνα μαζί μου στα παρασκήνια της παράστασης. Είναι εγκληματικό να αφήνεις μόνα αυτά τα παιδιά», δήλωσε και ξεκαθάρισε ότι οφείλει να προσφέρει στους γονείς της, όπως εκείνοι έκαναν για να τη μεγαλώσουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: