Μάκης Τσέλιος: “Με τον Μπίλι Μπο είχαμε σχέση πραγματικού έρωτα. Δεν έλειψα καθόλου από δίπλα του 9,5 μήνες”

February 7, 2024

Μάκης Τσέλιος: “Με τον Μπίλι Μπο είχαμε σχέση πραγματικού έρωτα. Δεν έλειψα καθόλου από δίπλα του 9,5 μήνες”


Διαφ.

Ο Μάκης Τσέλιος βρέθηκε στο Στούντιο 4, όπου μίλησε για την πορεία του με τον θρυλικό σχεδιαστή “Μπίλι Μπο” ή αλλιώς, Βασίλη Κουρκουμέλη.

Η ζωή του σχεδιαστή, πρόκειται να γίνει ταινία, γεγονός που συζητήθηκε εκτενώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Μίλησε για τη συμβολή του στο φιλμ, τις μνήμες που του ξυπνά, ενώ μοιράστηκε ιστορίες από την κοινή επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

«Προχωράμε στο σενάριο, περιμένω να το διαβάσω, μετέχω στην υπόθεση, έχω μία γνώμη στο σενάριο, όπως και έχω γνώμη και για τους δυο πρωταγωνιστές τη φάτσα μου και τον Βασίλη» είπε αρχικά.

«Θα μου είναι δύσκολο πάρα πολύ, όταν δω τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Βασίλη. Απλώς τους είπα “δεν με νοιάζει, αν δεν μοιάζει θα ήθελα να έχει λαιμό ψηλό, τα δάχτυλα, να έχει το στιλ περπατήματος, θα το διδάξω εγώ”».

Για την κοινή του πορεία με τον Βασίλη Κουρκουμέλη, είπε:

«Η σχέση μας ήταν μία πολύ σημαντική σχέση που δεν είχε πουθενά εκφυλισμό, χυδαιότητα. Ήταν μία σχέση στοργής και πραγματικού έρωτα. Όταν μιλάμε για τον γάμο των ομόφυλων τι εννοούν; Είχαν βάλει το σύμφωνο συμβίωσης με κενά.

Αν οι δικοί του δεν ήθελαν, εγώ δεν θα μπορούσα να τον κηδέψω. Επειδή είχα τη δύναμη και τα χρήματα και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, μπόρεσα και έκανα αυτό που έπρεπε».

«Δεν έλειψα καθόλου από δίπλα του 9,5 μήνες, μόνο δυο μέρες. Μία μέρα που γύρισα από το Παρίσι και μία άλλη που πήγα να υπογράψω κάτι χαρτιά» είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Τσέλιος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: