Πάρτε λαχείο, παίξτε Τζόκερ: Αυτή είναι τελικά η πιο τυχερή ημέρα του Φεβρουαρίου για να γίνεις πλούσιος

February 7, 2024

Πάρτε λαχείο, παίξτε Τζόκερ: Αυτή είναι τελικά η πιο τυχερή ημέρα του Φεβρουαρίου για να γίνεις πλούσιος


Διαφ.

Η αστρολογία του 2024 μπορεί να ξεκίνησε με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά από τότε που ο πλανήτης της επικοινωνίας στάθηκε ορθόδρομος, τα πράγματα ήταν αρκετά ήσυχα στο σύμπαν. Εκτός από τον Πλούτωνα (ή αλλιώς τον πλανήτη των μεγάλων μεταμορφώσεων) που μετακινήθηκε στον Υδροχόο, η αστρολογία της φετινής χρονιάς δεν ήταν πολύ πιεστική – μέχρι στιγμής.

Η πιο τυχερή μέρα του Φεβρουαρίου για να γίνεις πλούσιος

Αν και μπορείτε σίγουρα να περιμένετε τα πράγματα να «φουντώσουν» μόλις ξεκινήσει η εποχή των εκλείψεων τον επόμενο μήνα, τα άστρα του Φεβρουαρίου φαίνεται να ευνοούν κάθε ζώδιο. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μία ημέρα μέσα στον μήνα που είναι απόλυτα τυχερή για όλους, ιδίως αν έχουν στα πλάνα τους την εφαρμογή σχεδίων και την επέκταση των πλάνων τους.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη 10η Φεβρουαρίου. Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά τη σκέψη και τις ιδέες, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία, διευρύνοντας τις προοπτικές σας και εμπνέοντάς σας να κάνετε ένα άλμα πίστης.

Δεδομένου ότι ο Ερμής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο προοδευτικό ζώδιο του Υδροχόου, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξω από το κουτί χωρίς πολλά όρια ή εμπόδια. Έτσι, αν θέλατε να σκεφτείτε κάποιους καινοτόμους τρόπους για να βελτιώσετε τον κόσμο γύρω σας, αυτή είναι η ημέρα σας.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα κυλήσει η πιο τυχερή ημέρα του μήνα για κάθε ζώδιο.

Αστρολογικές προβλέψεις Αθηνά Βαγενά: Τι να περιμένουν τα ζώδια την εβδομάδα 5-11/02

Κριός

Στις 10 Φεβρουαρίου, ο Ερμής και ο Δίας θα βρεθούν σε τετράγωνο, επεκτείνοντας τα σχέδια και τις ιδέες που έχετε αναπτύξει με φίλους. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος, θα σας ζητηθεί να μοιραστείτε τις πρωτότυπες ιδέες με όποιον είναι πρόθυμος να σας ακούσει, γεγονός που μπορεί να σας επιτρέψει να προσελκύσετε κάποια άτομα με παρόμοιο πνεύμα με το δικό σας. Αν έχετε ανάγκη από κάποια βοήθεια ή συμβουλή από τους δικούς σας, αυτή είναι η ημέρα για να τη ζητήσετε. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά σίγουρα θα βγείτε κερδισμένες.

Ταύρος

Καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 10 Φεβρουαρίου, θα αισθάνεστε αισιόδοξες σχετικά με τα σχέδια και τις ιδέες σας για την καριέρα και τις επαγγελματικές σας αναζητήσεις. Αν και μπορεί να δυσκολευτήκατε να εκτελέσετε κάποιες από αυτές τις προσπάθειες στο παρελθόν, τώρα είναι η στιγμή που θα αρχίσετε να παρατηρείτε κάποια πρόοδο σε σχέση με τις στρατηγικές ανάπτυξης που προσπαθούσατε να εφαρμόσετε στον εργασιακό σας χώρο. Αυτή είναι η ημέρα που η φωνή σας θα ακουστεί, γι’ αυτό μην διστάσετε να εκφράσετε τη γνώμη σας.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία στις 10 Φεβρουαρίου, φέρνοντας στο επίκεντρο ευρύτερες προοπτικές και απόψεις. Αν και δεν σας είναι άγνωστο το «να σκέφτεστε έξω από το κουτί», η συγκεκριμένη όψη σας καλεί να κάνετε ακόμα πιο μεγάλα όνειρα. Αυτή η αλλαγή προοπτικής μπορεί να σας ωθήσει να ξεκινήσετε μια νέα πνευματική πρακτική ή να καταπιαστείτε με κάποια μελέτη. Όπως και να έχει θα έχετε την τάση να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα αυτόν τον καιρό.

Καρκίνος

Στις 10 Φεβρουαρίου, ο Ερμής και ο Δίας θα σχηματίσουν τετράγωνο, διασταυρώνοντας τις προοπτικές σας σχετικά με τους κοινούς πόρους και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε τυχόν χρέη ή χρηματικά ζητήματα με τρόπο καινοτόμο και αντισυμβατικό. Αυτή η διέλευση σας προκαλεί αισιοδοξία στα οικονομικά, ενώ η συμβουλή ενός ατόμου πάνω στο θέμα, σας βοηθά πάρα πολύ.

Ντ. Κουτροκόη σε Ν. Υποφάντη: «Εσύ τι ανησυχείς για τον δικό μου τον έρωτα;» – «Δεν θέλω να επηρεάσει τη δουλειά μας» η απάντηση

Λέων

Αν δυσκολευόσασταν να δείτε τις δυνατότητες μιας συνεργασίας, θα αισθανθείτε πιο αισιόδοξες για το τι έχει να σας προσφέρει αυτή η σύνδεση μακροπρόθεσμα. Οι ιδέες σας για το πώς να επεκτείνετε αυτή τη δυναμική θα είναι καινοτόμες και πρωτότυπες, οπότε μην εκπλαγείτε αν οι γύρω σας ξαφνιαστούν με τις προτάσεις – γνωρίζουν πως οι ηγετικές και επιχειρηματικές σας ικανότητες θα έχουν σωστά αποτελέσματα.

Παρθένος

Μεγαλύτερες ιδέες και προοπτικές σχετικά με τις καθημερινές σας ρουτίνες, συνήθειες και υποχρεώσεις φέρνει το τετράγωνο Ερμή – Δία. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα επιδιώξετε να ανανεώσετε τις ρουτίνες σας ενσωματώνοντας νέες πνευματικές πεποιθήσεις ή κοσμοθεωρίες. Μπορεί να μην αλλάζετε τα πράγματα πολύ δραστικά, θα είστε, όμως, πιο ανοιχτές στο να δοκιμάσετε διαφορετικές μεθόδους παραγωγικότητας και αποδοτικότητας.

Ζυγός

Ιδιαίτερα τυχερή για το φλερτ και τις γνωριμίες είναι αυτή η διέλευση. Το τετράγωνο Ερμή-Δία στις 10 Φεβρουαρίου θα σας εμπνεύσει να διευρύνετε το μυαλό σας όσον αφορά τα πάθη, τα χόμπι και τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε την προσέγγισή σας και να αφεθείτε στις απολαύσεις της ζωής, επιτρέποντας σε νέες, αναζωογονητικές εμπειρίες να σας παρασύρουν – πράγμα που θα σας αρέσει πολύ.

Σκορπιός

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα ενσωματώσετε κάποια διαφορετικά σχέδια και ιδέες στην οικιακή σας ζωή, φέρνοντας καινοτόμες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Ευνοϊκή ημέρα και για ζητήματα συγκατοίκησης και περιουσιακών στοιχείων. Αν και δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, στις 10 Φεβρουαρίου είστε πρόθυμες να κάνετε πολλές, ειδικά στο σπίτι.

Τοξότης

Ο Δίας, ο κυβερνήτης σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή, επεκτείνοντας τις τρέχουσες ιδέες, μελέτες ή ενδιαφέροντα που ασχολείστε. Είστε εξοικειωμένες με τη «μεγάλη σκέψη», αλλά σήμερα, θα είστε σε θέση να διατυπώσετε έννοιες που είναι καινοτόμες και ανορθόδοξες. Φροντίστε να συζητάτε τα σχέδιά σας μόνο με ανθρώπους που υποστηρίζουν τον τρόπο σκέψη σας και εσάς.

Αιγόκερως

Τη σκέψη σας γύρω από τα χρήματα και τα περιουσιακά στοιχεία επηρεάζει το τετράγωνο Δία – Ερμή στις 10 Φεβρουαρίου, βοηθώντας σας να αυξήσετε τους πόρους σας. Μπορεί οι ιδέες να σας φαίνονται υπερβολικές, αλλά θα πετύχουν, καθώς αυτή η όψη ευνοεί τα καινοτόμα σχέδια.

Υδροχόος

Πρόθυμες να συζητήσετε κάθε σας σχέδιο θα είστε αυτές τις ημέρες. Αυτή σας η διάθεση θα αποφέρει πολλά θετικά σε όλους τους τομείς, καθώς το να μοιράζεστε τις σκέψεις με ανθρώπους που εμπιστεύεστε μόνο καλό σας κάνει. Μιλήστε ανοιχτά για όσα σας ενδιαφέρουν είτε πρόκειται για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα.

Ιχθύς

Αν σκοπεύατε να εφαρμόσετε νέες πρακτικές αυτοφροντίδας, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε. Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να μην είναι από τα πιο κοινωνικά σας, αλλά το τετράγωνο Ερμή – Δία σάς γεμίζει αισιοδοξία και ευνοεί τη δοκιμή νέων τεχνικών που μπορεί αργότερα να γίνουν και ευχάριστες συνήθειες.

Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: