Τα «πήρε» όλα κι έφυγε: Η πιο έξυπνη παίκτρια στον «Τροχό της Τύχης», κέρδισε 7.550 ευρώ και το αυτοκίνητο στο παρά ένα

February 7, 2024

Τα «πήρε» όλα κι έφυγε: Η πιο έξυπνη παίκτρια στον «Τροχό της Τύχης», κέρδισε 7.550 ευρώ και το αυτοκίνητο στο παρά ένα


Διαφ.

«Τα πήρε όλα και έφυγε» όπως λέει και ο αείμνηστος Στράτος Διονυσίου. Αυτό συνέβη και στον «Τροχό της Τύχης». Μία παίκτρια από την Θεσσαλονίκη, η Άνια, στο επεισόδιο της Τρίτης (07.02.2024) κέρδισε όχι μόνο τετραψήφιο αριθμό μετρητών αλλά και ένα αυτοκίνητο.

Η Άνια, κατάφερε να απαντήσει στο 80% των γρίφων του τηλεπαιχνιδιού του Star και απέσπασε 7.550 ευρώ. Όμως οι χαρούμενες εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί. Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η παίκτρια λύνοντας τρεις συνεχόμενους γρίφους ξεπέρασε τα 2.000€ ήδη από την πρώτη φάση του παιχνιδιού. Το φαινόμενο Άνια, όπως τη χαρακτήρισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, έλυσε τη δεύτερη λεξομαχία, συνέχισε στον τέταρτο γύρο του παιχνιδιού και ακάθεκτη έλυσε και αυτό τον γρίφο. Η παίκτρια αστόχησε σε γράμμα στον πέμπτο γύρο και αυτός είναι ο μόνος γρίφος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού που δεν έλυσε.

Στον όγδοο γρίφο σήκωσε τη φέτα του τροχού με το θαυμαστικό, πήρε το τζάκ-ποτ και ξεπέρασε τα 7.000€!

Στον τελικό η Άνια έλυσε τον γρίφο με τα αντίθετα “ράψιμο- ξήλωμα” λίγο πριν τη λήξη του χρόνου και κέρδισε εκτός από το ποσό των 7.550€ και το μεγάλο δώρο του «Τροχού της Τύχης», το αυτοκίνητο Jeep Renagade e-Hybrid!

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: