Αναστατώθηκε η Εύη Βατίδου μετά από αυτά που είπε ο Κούγιας για την περιουσία που θα αφήσει στα παιδιά τους

February 8, 2024

Αναστατώθηκε η Εύη Βατίδου μετά από αυτά που είπε ο Κούγιας για την περιουσία που θα αφήσει στα παιδιά τους


Διαφ.

Ενοχλημένη η Εύη Βατίδου με ερώτηση δημοσιογράφου για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αναφορικά με την περιουσία που θα αφήσει στα παιδιά τους.

Ειδικότερα, ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε σε πρόσφατη συνέντευξη, ότι δεν ξέρει αν είναι καλό να αφήνει κανείς στα παιδιά του μεγάλη περιουσία.

Η Εύη Βατίδου αμφισβήτησε αυτά που της μετέφερε η δημοσιογράφος

Όπως επεσήμανε η δημοσιογράφος «είπε ότι δεν ξέρει αν θα δώσει πολλά περιουσιακά στοιχεία στα παιδιά», με το πρώην μοντέλο να αντιδρά, σημειώνοντας «το είπε αυτό το πράγμα δημόσια; Πού είναι η δήλωσή του; Εσείς το λέτε αυτό. Πού είναι η δήλωσή του; Πού το δήλωσε, σε ποιον δημοσιογράφο, σε ποιο κανάλι; Που έχει δηλώσει κάτι τέτοιο;».

Όταν της μετέφεραν ακριβώς τα λόγια πρώην σύζυγός της, η Εύη Βατίδου τόνισε «α, είπε αυτό. Εντάξει, οκ. Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε εκείνον. Είναι διαφορετικό αυτό από αυτό που είπες εσύ. Έχει μια διαφορά. Αυτό είναι δικό του θέμα. Δε γνωρίζω σε ποια περιουσία αναφέρεται. Δε γνωρίζω τι έχει κάνει μετά γάμου. Τα σπίτια που είχαμε πάρει μαζί όταν ήμασταν παντρεμένοι, σε ένα που μένουν τα παιδιά, της Μυκόνου που πάω κι εγώ, στην Αράχωβα και κάποια άλλα, τα γνωρίζω. Δε ξέρω αν στην πορεία έφτιαξε κι άλλη περιουσία ο πρώην σύζυγός μου».

Η ενόχληση της Εύης Βατίδου με ερώτηση δημοσιογράφου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: