«Καίει» την ψυχή η προφητεία του παπά-Γιάννη Καλαΐδη – «Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου…»

February 8, 2024

«Καίει» την ψυχή η προφητεία του παπά-Γιάννη Καλαΐδη – «Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου…»


Διαφ.

Μια προφητεία για την Πόλη και το φετινό Πάσχα, που “πέφτει” στις 5 Μαΐου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί σοκ.

Ειδικότερα, σε βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube, μάρτυρας υπογραμμίζει ότι είχε μιλήσει με άτομο από το περιβάλλον του παπά-Γιάννη Καλαΐδη και του αποκάλυψε μία προφητεία για το… κοντινό μέλλον.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει «είχα την τιμή και την τύχη να συνομιλήσω πριν λίγο με άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του παπά-Γιάννη Καλαΐδη, το οποίο όλως «τυχαίως», όλα αυτά τα χρόνια, είναι πελάτης μου, χωρίς όμως να γνωρίζω την συγγένειά του με τον άγιο εκείνο άνθρωπο. Tο εν λόγω πρόσωπο μου απεκάλυψε κάποιες σημαντικότατες μαρτυρίες από τον παπά-Γιάννη, τις οποίες θα προσπαθήσω να αποδώσω όσο πιο πιστά γίνεται από μνήμης.

Η προφητεία για το Πάσχα που θα επιστρέψει η Πόλη στην Ελλάδα

Η πρώτη μαρτυρία αναφέρει ότι «Ο παπά-Γιάννης, όσο κι αν προσπαθούσα να τον πιάσω στον ύπνο, δεν μου έλεγε ποτέ τίποτε σχετικό με την ημερομηνία παράδοσης της Πόλης. Επέμενα διαρκώς και προσπαθούσα να τον πετύχω χαλαρό, σε ανύποπτες στιγμές, αλλά η αδιάπτωτη Χάρις δεν του επέτρεπε να μου αποκαλύψει τίποτε σχετικό. Μετά από καιρό όμως έμαθα, μέσω άλλου γνωστού, ότι του απεκάλυψε ότι «την Πόλη θα την πάρουμε την χρονιά που το Πάσχα θα πέσει 5 Μαΐου». Το Πάσχα πέφτει σε αυτήν την ημερομηνία το 2013 και το 2024… Ποιος ξέρει…».

Τρεις μαρτυρίες της σοκαριστικής προφητείας

Στη δεύτερη μαρτυρία σημειώνεται ότι «Μια μέρα ήμασταν μαζεμένοι σε κάποια γιορτή ενός μέλους της οικογένειας και ο παπά-Γιάννης προβληματισμένος μας είπε: «Ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας: λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας ανδρείος να δει το παιδί του να πεθαίνει από την πείνα και να μην παίρνει αυτήν την ταυτότητα». Μας προβλημάτισε όλους έντονα… Πέρασε ο καιρός και μετά από 6 μήνες, σε άλλη γιορτή, όπου ήταν όλη η ευρύτερη οικογένεια μαζεμένη, μας είπε χαρούμενος αυτήν την φορά: «Ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το θυμόσαστε: τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα προλάβουν την έκδοση αυτής της ταυτότητας κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί, οι οποίοι θα την παίρνανε… Γι’αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί – εγώ είμαι ο τελευταίος – και ο Θεός εισάκουσε την προσευχή μας. Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα».

Η τρίτη μαρτυρία τονίζει ότι «Το 2009, έξι μήνες πριν κοιμηθεί, είχα μία πληροφορία ότι οι Τούρκοι ήταν έτοιμοι να μας επιτεθούν. Το είπα στον παπά-Γιάννη κι αυτός χαμογέλασε και είπε: «Τους Τούρκους μην τους φοβάστε! Θα πάθουν μεγάλη ζημιά… Να το θυμάστε καλά και να το βάλετε στο μυαλό σας: Τους Τούρκους μην τους φοβηθείτε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: