«Ρε μ@λ@κ@ τι λες; Από τη στιγμή που δήλωσα ανοιχτά ότι είμαι γκέι…»: Ξέσπασε στον αέρα ο Φώτης Σεργουλόπουλος

February 8, 2024

«Ρε μ@λ@κ@ τι λες; Από τη στιγμή που δήλωσα ανοιχτά ότι είμαι γκέι…»: Ξέσπασε στον αέρα ο Φώτης Σεργουλόπουλος


Διαφ.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή “Uncut Oneman”, έδωσε την απάντησή του σε όσους αντιδρούν στο νομοσχέδιο για τους γάμους από τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία από αυτά.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «το τι έχει γίνει από τη μέρα που δήλωσα ανοιχτά τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, θα μπορούσα να μην το έχω συζητήσει αν δεν ήμουν δημόσιο πρόσωπο. Στις συνεντεύξεις ρωτάμε και πράγματα για την προσωπική ζωή του άλλου. Δε μπορούσα να μιλάω και να προσπαθώ να κρύψω το φύλο της σχέσης μου λέγοντας “ο άνθρωπός μου”. Αισθανόμουν ότι ήμουν πάρα πολύ ψεύτικος».

Η αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου όταν μιλούν για το παιδί του

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο από ομόφυλα ζευγάρια και το παιδί του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος επεσήμανε «έχει μπει σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. Το τι διαβάζουμε, και το τι ακούμε, και το πόσο κακοποιητικός λόγος υπάρχει, από εκκλησία, από ανθρώπους που δε μας γνωρίζουν. Μας λένε με τα χειρότερα. Ακόμα και άνθρωποι της διανόησης χρησιμοποιούν λέξεις πολύ άσχημες για εμάς, για μένα, για το παιδί μου. Αν εσένα ερχόταν κάποιος να μιλήσει για το παιδί σου και έλεγε ότι θα βγει de facto σαν τα μούτρα σου, δε θα του έλεγες “ρε μ@@@κα τι λες;”, δε θα σηκωνόταν ο πατέρας από μέσα σου; Γιατί εγώ να κάθομαι να ανέχομαι ότι θα μιλήσει ο καθένας για το παιδί μου; Είμαι καλά, γιατί αυτή τη στιγμή έρχεται όλο αυτό, να γίνει νόμιμο και να μη μπορείς να με ξαναπείς έτσι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: