«Οι άντρες στην Ελλάδα δεν με φλερτάρουν, θα μετακομίσω στο εξωτερικό»: Ή εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη

February 8, 2024
Οι άνδρες στην Ελλάδα δεν μου δείχνουν ενδιαφέρον, οπότε σκέφτομαι να μετακομίσω σε άλλη χώρα. Αυτή είναι η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη.

Οι άντρες στην Ελλάδα δεν με φλερτάρουν, θα μετακομίσω στο εξωτερικό: Ή εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη


Διαφ.

Η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Σαράντη Μαριεττή, αναφέρθηκε στον εμμονικό θαυμαστή που είχε, τον έρωτα, το φλερτ, αλλά και το κομμάτι του γάμου που έχει κλείσει για την ίδια.

Ο εμμονικός θαυμαστής της Αγγελικής Ηλιάδη

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στο τραγούδι μετά από πολύ καιρό. Είχα εμμονικό θαυμαστή, με ακολουθούσε όπου και αν πήγαινα. Έχω πάρα πολλές εικόνες και κομποσκοίνια από θαυμαστές, τα κρατάω, γιατί πιστεύω πολύ. Το φλερτ είναι ωραίο, καλοδεχούμενο και με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Υπάρχει επαφή με τον άνθρωπο που γνώρισα στο Μεξικό, μπορεί και να τον ξαναδώ. Στην Ελλάδα με φλερτάρουν σπάνια, μήπως να μετακομίσω στο εξωτερικό; Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν το πρώτο βήμα, αλλά εγώ είμαι λίγο παραδοσιακή.

Το κεγάλαιο γάμος έχει κλείσει για την Αγγελική Ηλιάδη

Σχετικά με τον γάμο, η Αγγελική Ηλιάδη επεσήμανε το κομμάτι του γάμου έχει κλείσει οριστικά για μένα. Ένας σύντροφος είναι πάντα καλοδεχούμενος, αρκεί να υπάρχει έρωτας, αγάπη και σεβασμός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: