Είμαι ο Χαράλαμπος & μετά από 18 χρόνια γάμου, ερωτεύτηκε τον κουμπάρο μου τον Τάσο. Τελικά είμαι γκέι, να πάρω διαζύγιο;

February 8, 2024
Μετά από 18 χρόνια γάμου, ερωτεύτηκα τον κουμπάρο μου, τον Τάσο, και συνειδητοποίησα ότι είμαι γκέι. Θα πρέπει να υποβάλλω αίτηση για διαζύγιο;

Είμαι ο Χαράλαμπος & μετά από 18 χρόνια γάμου, ερωτεύτηκε τον κουμπάρο μου τον Τάσο. Τελικά είμαι γκέι, να πάρω διαζύγιο;


Διαφ.

Ο 49χρονος Χαράλαμπος, παντρεμένος επί 18 χρόνια, έχει σχέση με τον κουμπάρο τους και βρίσκεται σε αδιέξοδο, αναζητώντας λύση.

Όπως εξομολογείται ο 49χρονος Χαράλαμπος “Με λένε Χαράλαμπο και είμαι 49 ετών. Έχω γεννηθεί και μένω στην Θεσσαλονίκη.

Είμαι παντρεμένος με την γυναίκα που, εδώ και 18 χρόνια. Εκείνη είναι 6 χρόνια μικρότερή μου.

Από τον μέχρι τώρα πετυχημένο γάμο μας, έχουμε 3 παιδιά. Εδώ και λίγο καιρό η γυναίκα μου δεν με ελκύει και τόσο πολύ ερωτικά, παρόλο που είναι μια όμορφη γυναίκα.

Περπατάει στο δρόμο και συνεχώς την φλερτάρουν.

Ξαφνικά πριν τρεις μήνες, αρχές καλοκαιριού, κάναμε ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια του κουμπάρου μας. Δεν ξέρω πως συνέβη και ακόμα απορώ, άρχισα να τον βλέπω ερωτικά.

Για να είμαι ειλικρινής, είχα άλλη μια ερωτική σχέση με άντρα σε ηλικία 27 ετών. Από τότε όμως ποτέ δεν ξαναείδα ερωτικά κάποιον.

Ήρθαμε σε ερωτική επαφή με τον Τάσο, τον κουμπάρο μας, όταν πήγαμε οι δυο μας για βραδινό μπάνιο στην παραλία. Από τότε βρισκόμαστε τακτικά και απολαμβάνουμε τον έρωτά μας.

Δεν ξέρω πως έγινε όλο αυτό. Δεν ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω να είμαι με την γυναίκα μου και την οικογένειά μου, ενώ ερωτικά με εκλύει ένας άντρας και μάλιστα ο κουμπάρος μας.

Ο 49χρονος Χαράλαμπος βρίσκεται σε απόγνωση

Είμαι σε ένα μεγάλο αδιέξοδο… Είμαι σε απόγνωση….

Πρέπει να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό.

Νομίζω ότι έχω μεγάλο πρόβλημα. Θέλω κάποιος να με βοηθήσει…”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: