Άντζελα Δημητρίου: Έκανε πρεμιέρα χωρίς την κόρη της μετά τον μεγάλο καβγά τους

February 7, 2024
Η Άντζελα Δημητρίου ξεκίνησε την πρεμιέρα της χωρίς την κόρη της μετά τη μεγάλη διαμάχη που είχαν.

Άντζελα Δημητρίου: Έκανε πρεμιέρα χωρίς την κόρη της μετά τον μεγάλο καβγά τους


Διαφ.

Δεν αρνήθηκε ότι έχει ζητήσει να μην εμφανιστούν στο κέντρο ο σύζυγος και ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη

 

Χωρίς την κόρη της και με ρητή εντολή να μην πατήσουν στο μαγαζί, ο γαμπρός της και ο κουμπάρος του, η Άντζελα Δημητρίου έκανε πρεμιέρα σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι η πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή, ύστερα από τη δημοσίευση της συνέντευξης, όπου επιβεβαίωσε τον καβγά της με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον Φώτη Λώση.

Οι κάμερες των εκπομπών πήγαν έξω από το κέντρο διασκέδασης για να τη ρωτήσουν σχετικά με το βέτο που άσκησε, να μην μπει στο μαγαζί ο Φώτης Λώσης και ο άνδρας που τον πάντρεψε με την Όλγα Κιουρτσάκη, Γρηγόρης Εκμαλιάν.

Η τραγουδίστρια δεν αντέδρασε στις ερωτήσεις, ούτε επιβεβαιώνοντας, αλλά και ούτε διαψεύδοντας ότι ζήτησε από το μαγαζί να απαγορεύσει ουσιαστικά την είσοδο στους δυο άντρες.Πριν τη μεγάλη ρήξη ανάμεσά τους, μητέρα και κόρη πήγαιναν μαζί σε όλες τις επαγγελματικές υποχρέωσες της Άντζελα Δημητρίου, αφού η Όλγα Κιουρτσάκη επιμελούνταν το μακιγιάζ και το χτένισμα της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time, η Άντζελα Δημητρίου έδωσε ρητή εντολή να μην εμφανιστούν στο μαγαζί, ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης και ο κουμπάρος του ίδιου και της κόρης της, Γρηγόρης Εκμαλιάν. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, πως αν αυτό συμβεί, η ίδια θα σταματήσει τη ζωντανή εμφάνισή της.

Τι είπε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν για τα έξοδα της Άντζελας Δημητρίου

Μια μέρα πριν, ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, Γρηγόρης Εκμαλιάν αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή, το παρασκήνιο του τσακωμού μητέρας και κόρης στην Αμερική και επισήμανε, ότι ο γαμπρός της ήταν εκείνος που κανόνιζε τις συνεργασίες της και τις περιοδείες της. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το ζευγάρι προσπάθησε να βάλει φρένο στα έξοδα της τραγουδίστριας, τα οποία ήταν αρκετά.

Σχετικά με αυτό είπε: Βγήκε στα μαγαζιά και μέσα σε 10 λεπτά χάλασε 3.000 δολάρια, κάποια στιγμή πρέπει να πατήσει φρένο, πριν φύγει για την Αμερική αγόρασε 3.000 ευρώ ρούχα, δύο βαλίτσες γεμάτες, τις οποίες τις κουβαλούσε ο γαμπρός. Τότε ήταν καλός. Την έβαφε και τη χτένιζε η κόρη, τότε ήταν καλή.

O κουμπάρος του ζευγαριού ανέφερε ακόμη, στην εκπομπή ότι: Γνωρίζω τα πάντα, έμαθα τα πάντα και γι αυτό το πράγμα βρίσκομαι στην Ελλάδα, για να υπερασπιστώ τα παιδιά, γιατί είναι αθώα στην υπόθεση. Δεν έχω ανάγκη να πάρω το οκ από την Όλγα ή την Άντζελα, γιατί είμαι μέλος της οικογένειας. Είμαι με την Άντζελα πάνω από 30 χρόνια, σε όλες δύσκολες στιγμές είμαι δίπλα της, την αγαπάω σαν αδερφή μου, την Όλγα τη μεγάλωσα δίπλα μου, την πάντρεψα. Προσπαθώ να τους τα βρω για αυτό είμαι, γιατί ο μόνος που μπορεί να τους τα βρει και να φτιάξει τα πράγματα, είμαι εγώ κανένας άλλος.

Ακόμη, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν είπε: Την έχουν μπερδέψει, υπήρχε ένα κύκλωμα πίσω από την Άντζελα όλα τα χρόνια, έρχονται και φεύγουν. Και ξαφνικά, βρίσκεται ένας άνθρωπος που έρχεται να βάλει τα πράγματα σε μια πορεία, αυτός είναι ο γαμπρός της. Της βάζουν λόγια. Ο γαμπρός της, τη βοήθησε με υποχρεώσεις που έπρεπε να τακτοποιηθούν, η Άντζελα το έβλεπε αυτό. Η Άντζελα είναι ένα θρύλος πάνω στη δουλειά της και ο κάθε θρύλος όταν νιώσει εγκλωβισμένος, άσχετα αν είναι για καλό, επαναστατεί. Και μόλις της έδωσε το δικαίωμα ο κύκλος από δίπλα, επαναστάτησε εναντίον των παιδιών.

Τέλος, ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, είπε ότι: Τα λεφτά είναι δικά της και όχι δεν μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει, πρέπει να πάνε σε υποχρεώσεις και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: Αυτή τη στιγμή έχει κάνει τεράστια καριέρα και θα έπρεπε να έχει μια βίλα 50 εκατομμυρίων, άλλα 20 στην τράπεζα και λόγω των καταστάσεων, δεν υπάρχουν. Πονάω που τα λέω αυτά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: