Η εκδίκηση της νύφης: Έδειξε στους καλεσμένες ότι ο γαμπρός την απατά την ώρα του γάμου – «Ιδού η ερωμένη του»

February 8, 2024

Η εκδίκηση της νύφης: Έδειξε στους καλεσμένες ότι ο γαμπρός την απατά την ώρα του γάμου – «Ιδού η ερωμένη του»


Διαφ.

Αντιμέτωπη με μια συγκλονιστική αποκάλυψη μία μέρα πριν από τον γάμο της, ήρθε μια γυναίκα στις ΗΠΑ.

Η Κέισι ήταν έτοιμη να παντρευτεί τον σύντροφό της Άλεξ, αλλά ένα μήνυμα στο τηλέφωνό της τα κατέστρεψε όλα.

Ο αριθμός του αποστολέα της ήταν άγνωστος, όμως με έκπληξη διάβαζε τα μηνύματα που της έστελναν. «Δεν θα τον παντρευόμουν, εσύ τι θα κάνεις;», έγραφε το πρώτο μήνυμα με τα επόμενα να είναι ακόμα πιο σοκαριστικά, καθώς επρόκειτο για στιγμιότυπα από μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο επί 6 χρόνια σύντροφός της.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο. Εσύ κι εγώ. Είμαι έτοιμος για καυτά πράγματα. Φέρε τα παιχνίδια σου», έγραφε ένα από αυτά. «Το σώμα σου είναι απίστευτο. Και ξέρεις να το χρησιμοποιείς», έλεγε ένα άλλο.

Η Κέισι όταν είδε ότι πράγματι τα μηνύματα ήταν από το τηλέφωνο του Άλεξ, ξέσπασε σε κλάματα. «Οι φίλες μου επέμεναν να τον πάρω επί τόπου και να ακυρώσω τον γάμο. Αλλά τον αγαπούσα. Ήθελα να τον παντρευτώ. Ήμουν σοκαρισμένη και στεναχωρημένη. Δεν του τηλεφώνησα. Εκείνο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι. Όταν ξημέρωσε, είπα στις φίλες μου τι σκόπευα να κάνω. Θα έκανα τον γάμο και θα έβγαζα τα μηνύματα φόρα παρτίδα μπροστά σε όλους», είπε η Κέισι σε ένα άρθρο για το Body+Soul.

Τη μεγάλη μέρα του γάμου η Κέισι μίλησε με ειλικρίνεια στους καλεσμένους. «Φαίνεται ότι ο Άλεξ δεν είναι αυτός που νόμιζα. Σας αγαπώ όλους και χαίρομαι που είστε εδώ. Δεν θα γίνει όμως η δεξίωση. Αντίθετα θα γίνει μια γιορτή ειλικρίνειας», είπε και άρχισε να διαβάζει αντί για τους όρκους, τα μηνύματα του συντρόφου της με τις ερωμένες του. Ο γαμπρός έφυγε άρον άρον από την εκκλησία με τον κουμπάρο να τον ακολουθεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: