Άγγελος Μπράτης: «Δεν θέλω ο σύντροφός μου να ξυρίζεται, μου αρέσουν οι τρίχες και τα φυσικά πράγματα»

February 9, 2024

Άγγελος Μπράτης: «Δεν θέλω ο σύντροφός μου να ξυρίζεται, μου αρέσουν οι τρίχες και τα φυσικά πράγματα»


Διαφ.

Ο Άγγελος Μπράτης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», μίλησε για την καριέρα του και αλλά και την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι είναι ελεύθερος.

Πως ξεπερνάει τους χωρισμούς του ο Άγγελος Μπράτης

Όπως υπογράμμισε ο σχεδιαστής «κάπου διάβασα ότι “έρωτας είναι δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, δεν είναι αγάπη. Συνήθως μετά από μία απόρριψη πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων, για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση, αλλά σε αναμονή. Δυσκολεύομαι στο φλερτ, δε δίνω σημασία, γιατί νομίζω ότι με κοιτάζουν επειδή με ξέρουν από την τηλεόραση».

Η απιστία του Άγγελου Μπράτη

Για το πως θέλει τον σύντροφό του, ο Άγγελος Μπράτης επεσήμανε «δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν τα πράγματα φυσικά, μου αρέσουν οι τρίχες», ενώ σχετικά με την απιστία, σημείωσε «νομίζω ότι όλοι έχουμε απιστήσει. Απιστία είναι κι όταν παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα κι απαντάς σε μηνύματα στο Instagram. Δίνω τους κωδικούς μου για το κινητό, γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: