Είναι 30 χρόνια μαζί, έχουν 2 κόρες: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Ράνιας Σχίζα, διέρρευσαν σπάνιες φώτο

February 9, 2024

Είναι 30 χρόνια μαζί, έχουν 2 κόρες: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Ράνιας Σχίζα, διέρρευσαν σπάνιες φώτο


Διαφ.

Η Ράνια Σχίζα βρέθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4”, χθες, Τετάρτη και μίλησε για την οικογένεια της και στον επί 30 χρόνια σύζυγό της.

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός για τις κόρες της «η Κατερίνα μου είναι γυμνάστρια, ασχολείται με τον Πρωταθλητισμό. Η Ναταλία μου είναι χορεύτρια ζει στο Βερολίνο. Δεν είναι εύκολο που είναι μακριά, αλλά χαίρομαι με τη χαρά τους, να κάνουν αυτό που θέλουνε».

Η συμπεριφορά της Ράνιας Σχίζα στις κόρες της

Όσον αφορά τον ρόλο της ως μητέρα, η Ράνια Σχίζα επεσήμανε «εγώ και ο σύζυγός μου, είμαστε κοντά τους, όσο μπορούμε. Το θέλουμε να είμαστε, πάντα σκέφτεσαι μην φτάσεις στην υπερπροστασία. Το παλεύεις πάντα και μπορεί να χάνεις το όριο κάποια στιγμή. Με πιάνω να τις αντιμετωπίζω σαν να μην είναι ενήλικες γυναίκες».

Επιτυχία για τη Ράνια Σχίζα να είναι τόσα χρόνια με τον σύζυγό της

Σχετικά με τον επί 30 χρόνια σύζυγό της, σημείωσε «είμαι παντρεμένη από το 1994, είναι μια προσωπική επιτυχία να είσαι με έναν άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια. Χρειάζεται αγώνας και δύναμη. Ο σύζυγός μου δεν είναι από τον χώρο. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί έχει… περπατήσει δίπλα μου, πλέον τον δέχεσαι τον άλλον με αυτά που έχει».

Εδώ και χρόνια, η ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη σειρά “Σαββατογεννημένες”, απέχει από την τηλεόραση και όπως έχει αναφέρει «ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Από το 2011 που βρέθηκα στις Κούκλες, φτάσαμε το 2016 που είπα το ναι στους Συμμαθητές, διότι κάνοντας μια κουβέντα με τον Βασίλη Θωμόπουλο ένιωσα πολύ όμορφα, καθώς με ιντρίγκαρε πολύ ο ρόλος, ο οποίος μου προτάθηκε και έτσι και το έκανα. Για μένα, το να κάνεις 2-3 παραστάσεις μαζί ή θέατρο σε συνδυασμό με τηλεόραση, τότε κάτι δεν θα κάνεις στο τέλος καλά. Δεν είναι ότι φεύγεις από το ένα και μπαίνεις στο άλλο. Για μένα είναι απόλυτη αφοσίωση. Δεν μπορώ να λειτουργήσω διαφορετικά».

Ράνια Σχίζα σύζυγος

Ράνια Σχίζα σύζυγος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: