Είναι ηθοποιός, παίζει στην πιο πετυχημένη σειρά: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Δάφνης Μπόκοτα & το γνωρίζουν ελάχιστοι

February 9, 2024

Είναι ηθοποιός, παίζει στην πιο πετυχημένη σειρά: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Δάφνης Μπόκοτα & το γνωρίζουν ελάχιστοι


Διαφ.

Ο γιος της Δάφνης Μπόκοτα, Νίκος Κοσώνας, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη σειρά στην οποία εμφανίζεται φέτος, τους γονείς του, τη «Γη της ελιάς», αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι τα πάρτι που μου διοργάνωνε η μαμά μου. Έχω μεγαλώσει σαν μοναχοπαίδι και οι σχέσεις ήταν πάντα ισχυρές. Υπάρχουν στιγμές που με έχουν παραχαϊδέψει οι γονείς μου, αλλά και άλλες που μου έχουν σφίξει τα λουριά περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Στο μυαλό μου έχω τους γονείς μου ως άτρωτους, δεν τους παραχαϊδεύω, αν χρειαστούν όμως κάτι είμαι δίπλα τους» είπε αρχικά ο Νίκος Κοσώνας.

Νίκος Κοσώνας: «Στη “Γη της Ελιάς” θα χωρίσω από την Αλκμήνη»

«Μια εξέλιξη είναι ότι θα χωρίσω με την Αλκμήνη. Μου αρέσει ο ρόλος μου, είναι ένα πιο απλό παιδί από μένα, πιο σίγουρο, ξέρει ακριβώς τι θέλει. Είναι ώριμος για την ηλικία του και ταλαιπωρημένος από το παρελθόν».

«Δεν μου αρέσει η αποξένωση που υπάρχει στην εποχή μας και ο χρόνος που ασχολούμαστε με το κινητό. Προσπαθώ να μην αλλάξει ο χαρακτήρας μου λόγω της αναγνωρισιμότητας αλλά δεν πρόκειται να συμβεί αυτό γιατί έχει να κάνει με τον χαρακτήρα που έχω χτίσει» προσέθεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: