Συγκινεί όλους τους Έλληνες: Ο Ότο Ρεχάγκελ, στα 85 του, τραγούδησε τον Εθνικό μας Ύμνο σε άπταιστα Ελληνικά κι αποθεώθηκε

February 9, 2024

Συγκινεί όλους τους Έλληνες: Ο Ότο Ρεχάγκελ, στα 85 του, τραγούδησε τον Εθνικό μας Ύμνο σε άπταιστα Ελληνικά κι αποθεώθηκε


Διαφ.

Ο Ότο Ρεχάγκελ, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες στιγμές της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, δεν έκρυψε ποτέ πόσο Έλληνας νιώθει μέσα του.

Συγκινημένη η Ελλάδα με τον Ότο Ρεχάγκελ

Ακόμη και σήμερα, που τα χρόνια έχουν περάσει και ο πρώην προπονητής της ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου έχει κλείσει τα 85 του χρόνια, κάθε φορά που θα βρει ευκαιρία, εκφράζει με πάθος την αγάπη του για τη χώρα μας.

Έτσι και χθες, ο κύριος Ρεχάγκελ βρέθηκε στην εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου «EQ» στο Action24 και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις όμορφες στιγμές που βίωσε με την ελληνική ομάδα το 2004 όταν κατέκτησε το Euro.

Ο Ότο Ρεχάγκελ τραγουδά τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο σε άπταιστα ελληνικά

Στο τέλος της συνέντευξης ερμήνευσε ένα απόσπασμα από τον Εθνικό μας Ύμνο σε άπταιστα ελληνικά!

Ότο Ρεχάγκελ: «Συναντηθήκαμε για καφέ με Καραγκούνη, Φύσσα και Δέλλα»

«Συναντηθήκαμε για καφέ με τους πρώην παίκτες μου, τον Καραγκούνη, τον Φύσσα, τον Δέλλα. Ανταλλάξαμε πολλές αναμνήσεις», αποκάλυψε ο Ότο Ρεχάγκελ, ενώ αποκάλυψε ότι μετρά ήδη 60 ολόκληρα χρόνια γάμου με τη σύζυγό του.

Ότο Ρεχάγκελ: «Κλείνω με τη γυναίκα μου 60 χρόνια γάμου»

«Σεβασμός και προσοχή στον άνθρωπο, ειρήνη στον κόσμο και να προσέχεις τον συνάνθρωπό σου, αυτό γράφει και η βίβλος», δήλωσε.

Όλη η συνέντευξη με τον Ότο Ρεχάγκελ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: