Δάκρυσε και η Παναγιά: Τελικά νεκρός ο μικρός Νικόλας, ξημέρωσε μαύρη μέρα στο Ηράκλειο για το 2χρονο αγοράκι

February 9, 2024

Δάκρυσε και η Παναγιά: Τελικά νεκρός ο μικρός Νικόλας, ξημέρωσε μαύρη μέρα στο Ηράκλειο για το 2χρονο αγοράκι


Διαφ.

«Έσβησε» στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν από τις 28 Ιανουαρίου, όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη Λυγαριά ο 2χρονος Νικόλας.

Υπενθυμίζεται ότι όπως δήλωσε χθες στο Creta24, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, από τα εγκεφαλικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε το δίχρονο, δεν υπήρχε καμία θετική ένδειξη και οι ελπίδες των γιατρών είχαν «σβήσει».

Το δίχρονο αγοράκι τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτη, λίγο πριν τη Λυγαριά και από το οποίο έχασε τη ζωή της η 59χρονη γιαγιά του.

Η άτυχη γυναίκα η οποία ήταν στη θέση του οδηγού, είχε τραυματιστεί βαρύτατα και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Ο 38χρονος Σύρος που οδηγούσε το βαν με το οποίο συγκρούστηκε το ΙΧ που οδηγούσε η άτυχη 59χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι οδηγούσε με προσοχή, καθώς έφυγε από τα Χανιά στις 10 το πρωί της Κυριακής και το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12:40 το μεσημέρι στη Λυγαριά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του 38χρονου, ο ίδιος φέρεται να είχε στην «3η σκάλα» τους υαλοκαθαριστήρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος για τον οποίο φέρεται να βγήκε εκτός πορείας και να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ΙΧ, ήταν μια κατσίκα. Ο 38χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ενώ διερχόταν με το αυτοκίνητο σε κλειστή στροφή κι ο ίδιος βρισκόταν στη δεξιά πλευρά της λωρίδας κυκλοφορίας, αντίκρισε ξαφνικά μπροστά του μια κατσίκα. Όπως φέρεται να υποστηρίζει, πάτησε το φρένο προκειμένου να αποφύγει το ζώο με αποτέλεσμα το βαν να βγει από την πορεία του και να συγκρουστεί με το ΙΧ που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: