«Δακρύζουν οι Άγιοι της εκκλησίας»: Δύσκολες ώρες για την Ηρώ, ραγίζει καρδιές το “αντίο” της τραγουδίστριας

February 9, 2024

«Δακρύζουν οι Άγιοι της εκκλησίας»: Δύσκολες ώρες για την Ηρώ, ραγίζει καρδιές το “αντίο” της τραγουδίστριας


Διαφ.

Η Ηρώ και πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και θεατρικού κόσμου είπαν σήμερα, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στο Χαλάνδρι το τελευταίο «αντίο» στη Βαγγελιώ Αγγελίδου, τη F&B μάνατζερ της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Πολλοί φίλοι και παλιοί συνεργάτες αποχαιρέτησαν τη φίλη τους, με την Ηρώ να γράφει ένα σπαρακτικό μήνυμα στη σελίδα της στο facebook.

Αναλυτικότερα, η Ηρώ έγραψε: «Η εκκωφαντική σιωπή της θλίψης του αποχαιρετισμού μας στη Βαγγελιώ και τα δάκρυα των Αγίων πάνω στις αγιογραφίες τις εκκλησίας δεν είναι άλλο από την ανεξίτηλη καταγραφή των συναισθημάτων.

Είναι η στιγμή που δεν χρειάζεται να θυμάσαι ούτε να ξεχάσεις… μόνο να αισθανθείς. Την αγάπη… την αγάπη που μοίρασε απλόχερα σε όλους.

Μια αγάπη ατίθαση, σχεδόν παιδική, με ένα κρυφό χαμόγελο στα μάτια.

Έμπαινε στο ταβερνάκι που είχαμε ραντεβού οι φίλοι και άρχιζε να μιλάει από την πόρτα λες και είχε παρατηρήσει τους πάντες και τα πάντα και με το που καθόταν στην καρέκλα άρχιζε να ιστορεί υποθέσεις για όσα είχε ήδη «δει» και πριν ακόμα χαιρετήσει, αρχίζαμε όλοι να γελάμε με όσα έλεγε.

Ο ερχομός της ήταν χαρά, ήθελε να είναι χαρά. Ήθελε να καταγράφεται ως «χαρά».

Η Βαγγελιώ δεν μας αποχαιρέτησε ποτέ. Δεν της άρεσαν οι αποχαιρετισμοί. Της άρεσε μόνο να οργανώνει την επόμενη συνάντηση.

Έτσι θα τη θυμόμαστε όλοι …και σήμερα δεν την αποχαιρετήσαμε ούτε και εμείς. Απλά κλείσαμε την επόμενη συνάντηση μαζί της.

Και κάποτε στους ύστερους χρόνους όταν οι στάχτες μας θα κολυμπάνε στον ίδιο ωκεανό θα πίνουμε τσιπουράκια και θα γελάμε με τα αστεία της και θα κανιβαλίζουμε, τους εαυτούς μας, ως οφείλουμε στην ωριμότητα και την ευφυΐα μας.

Στο επανιδείν αγαπημένη μου Βαγγελιώ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: