2ο χτύπημα της μοίρας για τον Τάσο Κωστή μετά τη μάχη του με τον καρκίνο: «Βρήκαν όγκο και στη σύζυγό μου»

February 9, 2024

2ο χτύπημα της μοίρας για τον Τάσο Κωστή μετά τη μάχη του με τον καρκίνο: «Βρήκαν όγκο και στη σύζυγό μου»


Διαφ.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε ο Τάσος Κωστής.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια της υγείας του, για τη σύζυγό του, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να μην δουλέψω και να κάνω ένα service στον εαυτό μου και γιατί έπρεπε να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου που με είχε ανάγκη. Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο πριν 10 χρόνια και τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο. Το παλεύουμε. Έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει πολλές φορές κάτω, σημασία έχει να σηκωνόμαστε.

Όταν είσαι ο πάσχων, το παλεύεις με τον εαυτό σου. Αυτός που σε βλέπει όμως, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ έχω περάσει και από τις δύο πλευρές», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

«Στην Ελλάδα έχουμε σωφρονιστικά ιδρύματα. Όταν κάποιος κάνει κάτι τον στέλνουμε εκεί για να σωφρονιστεί και αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μετά πρέπει να ενταχθεί ξανά στην κοινωνία. Ποιος είναι αυτό που θα πει “όχι θα κάτσεις εκεί για μια ζωή”. Ξέρω τι έχει κάνει Φιλιππίδης, θα δούμε τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση, αλλά μην είμαστε τόσο απόλυτοι.

Ο Γαβαλάς δεν μπήκε φυλακή; Δεν βγήκε; Έπρεπε να εξαφανιστεί από τη γη; Δεν πρέπει να τους εκτελέσουμε. Το κοινό θα αποφασίσει αν θα δεχτεί τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ όταν θα είναι αθώος θα ξανασυνεργαστώ μαζί του. Το θέμα με το #metoo το ξεφτιλίσαμε», σημείωσε ο Τάσος Κωστής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: