Φτώχεια, κατάθλιψη, ατυχία: Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου τα φέρνει όλα τούμπα – Τα 3 ζώδια που θα τα βρουν «σκούρα»

February 10, 2024

Φτώχεια, κατάθλιψη, ατυχία: Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου τα φέρνει όλα τούμπα – Τα 3 ζώδια που θα τα βρουν «σκούρα»


Διαφ.

Το φεγγάρι εισέρχεται στον Υδροχόο αύριο, 10 Φεβρουαρίου 2024 και επειδή αυτό το ζώδιο συνδέεται με την επανάσταση και την αισιοδοξία για το μέλλον, οι μεταμορφώσεις που προκύπτουν μπορεί να φαίνονται «επιθετικές». Ενώ κάποιοι θα δουν την ελπιδοφόρα πλευρά αυτής της σελήνης, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Φεβρουαρίου θα βιώσουν μια καταθλιπτική περίοδο.

Ζώδια: Τα αλλάζει όλα η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου

Νέα Σελήνη: Ποια ζώδια επηρεάζει

Ταύρος

Η νέα σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας, ενδεχομένως προσθέτοντας νέα καθήκοντα ή απροσδόκητα γεγονότα στον δρόμο σας και αναγκάζοντάς σας να σκεφτείτε τη γενικότερη εικόνα. Τι λέει η δουλειά σας για τη θέση σας στον κόσμο; Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με ό,τι χρειάζεται για να κάνετε την επαγγελματική σας ζωή πιο ικανοποιητική, ακόμη και αν αυτό απαιτεί αλλαγή ρότας.

Λέων

Είναι σπάνιο για εσάς να μην είστε το κέντρο της προσοχής. Γι’ αυτό και η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο θα είναι ένα σοκ για εσάς. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να δείξετε εσείς το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στους άλλους και να μην περιμένετε να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο. Είναι ευκαιρία, παρατηρώντας τους άλλους, να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να γίνετε το άτομο που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε για αναταραχές. Έχετε μια απόλυτη ευκαιρία για εξέλιξη και αλλαγή, μα για να γίνει αυτό πρέπει να αφήσετε στην άκρη ό,τι σας κρατά πίσω. Ποιες συνήθειες ή άνθρωποι δεν σας βοηθούν εξελιχθείτε; Αυτές οι απώλειες μπορεί να μοιάζουν με ήττα, αλλά να είστε σίγουρες ότι δημιουργούν χώρο για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: