Λύγισε η Μάχη Φλωρινιώτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο του γιου της: «Με αδικήσανε…»

February 10, 2024

Λύγισε η Μάχη Φλωρινιώτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο του γιου της: «Με αδικήσανε…»


Διαφ.

Αλήθειες με τη Ζήνα: Την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη επέλεξε για να μιλήσει για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του γιου της, Νίκου Φλωρινιώτη, η Μάχη Φλωρινιώτη.

Μαζί της στο πλατό βρέθηκε φυσικά και η αδερφή του, Αννούλα. Τα όσα είπαν πραγματικά συγκλονίζουν.

«Ήταν ραγδαία η επιδείνωσή του, είχαμε κάνει εξετάσεις και ήταν όλα καλά. Την τελευταία φορά στην αξονική, κάτι είδε η γιατρός στο κεφάλι και μου λέει, θέλω και μαγνητική με σκιαγραφικό γιατί κάτι βλέπω που δεν μου αρέσει καθόλου. Στο παιδί μου εγώ δεν το είπα.

Μπαίνω στο νοσοκομείο, μας κρατάνε 5 μέρες, του κάνουν θεραπεία και μου λέει “μαμά, γιατί μας αλλάζουν θεραπεία”, λέω “αγόρι μου, μας το είχαν πει, ότι ο κύκλος θα αλλάζει”. Με ρώτησε τι βρήκαν στο κεφάλι και του είπα κάτι πολύ απλό. Μας βγάζουν στις 5 μέρες, πάμε στο σπίτι και το παιδί είχε εμετούς. Χειροτέρευε και άρχισε να μπερδεύει την ομιλία του.

Στα καλά καθούμενα, 6 του μηνός, την ημέρα της γιορτής του, σηκώνομαι το πρωί και του λέω “πήρες τα χάπια σου;” Και μου λέει “όχι”, του δίνω τα χάπια και του φεύγει το χάπι στο πλάι του στόματος. Δεν πανικοβλήθηκα, δεν έδειξα κάτι, αλλά καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά…

Μου λέει η γιατρός “θα τον φέρεις στο νοσοκομείο”. Τι να του έλεγα τώρα; Για έναν εμετό, μου λέει; Μπήκαμε μέσα το απόγευμα, η αδερφή του ξέρει πώς ήταν. Ξεκίνησε όλο από την ελιά. Πολλοί με αδικήσανε. Με ρώταγαν, γιατί δεν έλεγα στο παιδί μου όλη την αλήθεια. Εγώ σαν μάνα δεν μπορούσα να πω στο παιδί μου ότι αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ σοβαρό. Με αδικήσανε, όμως, ρε Ζήνα», είπε μεταξύ άλλων η Μάχη Φλωρινιώτη.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: