Δύσκολο να πιστέψεις την ηλικία της: Γενέθλια για την Τζένη Θεωνά – Η επική ατάκα και το κόλπο με τα κεράκια στην τούρτα

February 10, 2024

Δύσκολο να πιστέψεις την ηλικία της: Γενέθλια για την Τζένη Θεωνά – Η επική ατάκα και το κόλπο με τα κεράκια στην τούρτα


Διαφ.

Η Τζένη Θεωνά είχε τα γενέθλιά της χθες 8 Φεβρουαρίου και οι ευχές από τους συνεργάτες της τόσο του «Κάνε Ότι Κοιμάσαι» όσο και του «Μαμά – δες» ήταν φυσικά πολλές. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς της ΕΡΤ, οι συντελεστές τής έκαναν έκπληξη κόβοντάς της μια τούρτα, με εκείνη να δείχνει ιδιαίτερα συγκινημένη.

Γενέθλια για την Τζένη Θεωνά

Ο τρόπος βέβαια, που είχαν βάλει τα κεράκια στην τούρτα ήταν σαν να έκλεινε η ηθοποιός τα 14. Οπότε η ίδια συνέχισε το «τρολ», λέγοντας πως είναι η πιο τυχερή «14χρονη» στο επόμενο Instagram story της.

«Νιώθω η πιο τυχερή “14χρονη” του κόσμου σήμερα. Μαζί σας ήθελα να τα γιορτάσω, κι αυτά και τα επόμενα» έγραψε η Τζένη Θεωνά στην ανάρτησή της.

Η εμφάνιση και η τούρτα της Τζένης Θεωνά

Στο ίδιο μοτίβο η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα του πρώτου της post μετά την ημέρα των γενεθλίων της «14 και μία. Ολάνθιστη» αφού η ίδια φορούσε ένα floral σετ με χρωματιστά μοτίβα που έμοιαζαν με λουλούδια.

Τζένη Θεωνά: «Φέτος αισθάνομαι πιο όμορφη από ποτέ – Είναι σημαντικό να νιώθω επιθυμητή»

Η Τζένη Θεωνά είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της υποκριτικής, ωστόσο σε συνέντευξη που είχε δώσει η ίδια, τον Σεπτέμβριο του 2023 είχε αναφέρει πως τη φετινή χρονιά ένιωθε πιο όμορφη από ποτέ.

«Αισθάνομαι φέτος πιο όμορφη από ποτέ. Αισθάνομαι, δεν είμαι. Αλλά αισθάνομαι πιο καλά. Δεν είμαι το ίδιο όμορφη, όπως ήμουν 10 χρόνια πριν ούτε το ίδιο κορμί έχω. Καμία σχέση δεν έχω. Ούτε το σώμα μου είναι, όπως ήταν πριν γεννήσω. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση αλλά εγώ νιώθω πιο καλά από ποτέ» είπε αρχικά η ίδια. Στη συνέχεια, πρόσθεσε «Νιώθω επιθυμητή, όμορφη, υγιής, έχω πολλή αγωνία όμως και για τον χρόνο και για το μέλλον».

Οι δύο άντρες της ζωής της

Η Τζένη Θεωνά έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αρίωνα.

Τζένη Θεωνά: «Το σημαντικό είναι να έχω σεβασμό απέναντι στο παιδί μου»

Στην ίδια συνέντευξη που είχε δώσει στο Στούντιο 4, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ίδια είχε αναφέρει για τη σχέση της με τον 5χρονο γιο της:

«Νιώθω ότι είμαι σε καλό σημείο, νιώθω πολύ καλά για πολλά πράγματα σε αντίθεση με δύο χρόνια πριν, που ήταν ο Αρίωνας μικρός, που είχαν γίνει πολλές αλλαγές κι είχα ζοριστεί πολύ. (…) Τώρα όμως έχω βρει μια ισορροπία. Πλέον, επιβραβεύω τον εαυτό μου και νιώθω πιο έτοιμη και πιο ώριμη κι ήσυχη από ποτέ. Μεγαλώνω, ωριμάζω και βλέπω αποτέλεσμα πολύ και στη σχέση μου με το παιδί που είναι πολύ σημαντική για εμένα. Κι όσο είναι ήρεμος και χαρούμενος και τον νιώθω υγιή ψυχικά, είμαι πολύ ευτυχισμένη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: