Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ζητά από τους 62 εκατομμύρια ακολούθους του να σώσουν είδος παπαγάλου υπό εξαφάνιση

February 9, 2024
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο παρακαλεί τους 62 εκατομμύρια ακόλουθούς του να βοηθήσουν στην προστασία του ειδώλου του παπαγάλου που απειλείται με εξαφάνιση.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ζητά από τους 62 εκατομμύρια ακολούθους του να σώσουν είδος παπαγάλου υπό εξαφάνιση


Διαφ.

Υποσχεθείτε την υποστήριξή σας έγραψε απευθυνόμενος στο διαδικτυακό κοινό του στο Instagram

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram αποκλειστικά και μόνο για τις περιβαλλοντικές δράσεις του.

Με νέα του ανάρτηση ζήτησε να σταματήσει η υλοτομία αυτοφυών δέντρων στα δάση της Αυστραλίας για να προστατευθεί ο βιότοπος του απειλούμενου με εξαφάνιση παπαγάλου swift.

Απευθυνόμενος στους 62 εκατομμύρια ακολούθους του, ο Χολιγουντιανός αστέρας τόνισε τη δύσκολη θέση που βρίσκεται το συγκεκριμένο είδος πουλιού αναφέροντας στους 62 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram ότι η καταστροφή του ενδιαιτήματος αναπαραγωγής του παπαγάλου στην Τασμανία συνεχίζεται, παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί εκτιμούν ότι μόλις 750 παραμένουν στη φύση.

Η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ότι θα αποτρέψει νέες εξαφανίσεις. Οι οικολόγοι συνεχίζουν να τους ενθαρρύνουν να τηρήσουν τη δέσμευσή τους για μηδενική εξαφάνιση έγραψε ο ηθοποιός που μάχεται για το περιβάλλον και στο τέλος κάλεσε τους followers του να μπουν στην ιστοσελίδα του και να υποσχεθούν την υποστήριξή τους.

Πηγή: protothema.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: