ΣΥΡΙΖΑ: Στη Λάρισα το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο – Με τους αγρότες πάνω σε τρακτέρ βρέθηκε ξανά ο Κασσελάκης

February 9, 2024
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης επανήλθε στη Λάρισα για το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο, συνοδευόμενος από αγρότες που ταξίδευαν πάνω σε τρακτέρ.

ΣΥΡΙΖΑ: Στη Λάρισα το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο – Με τους αγρότες πάνω σε τρακτέρ βρέθηκε ξανά ο Κασσελάκης


Διαφ.

Με τους αγρότες πάνω σε τρακτέρ βρέθηκε ξανά ο Κασσελάκης (βίντεο)

 

Με χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται να εκκινήσει σήμερα το πρωί το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο στη Λάρισα, σηματοδοτώντας για την αξιωματική αντιπολίτευση την ανάγκη ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας μετά τη θεομηνία Daniel.

Ήδη, ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε περιοδεία χθες στους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων, συναντώντας εκπροσώπους των αγροτών στο μπλόκο του Ε-65. Ο κ. Κασσελάκης δεν δίστασε να ανέβει εκ νέου στα τρακτέρ, αλλά και να ανακατέψει την τοπική φασολάδα στο Κεραμίδι Φαρκαδόνας, στο πλαίσιο της αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας του με τους πολίτες, επισημαίνοντας πως Και σε Καρδίτσα – Τρίκαλα ξαναπήγα. Και στα μπλόκα ξαναβρέθηκα, δίπλα στους αγρότες. Και σε τρακτέρ ξανανέβηκα, ύστερα από πρόσκλησή τους. Και στα πλημμυρισμένα σπίτια ξαναμπήκα, ανθρώπων που παλεύουν ολομόναχοι. Και θα τα ξανακάνω όσες φορές χρειαστεί όλα αυτά που ειρωνεύεται η προπαγάνδα Μητσοτάκη. Μέχρι να ακουστεί η αλήθεια, κατέληξε.Μιλώντας για τη Θεσσαλία, στη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα υπάρξουν παράλληλα τραπέζια συζήτησης με αντικείμενο τα μείζονα προβλήματα της περιοχής, ενώ οι εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου θα ολοκληρωθούν με ομιλία του κ. Κασσελάκη, αργά σήμερα το βράδυ.

Με τα βλέμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Λάρισα, έμμεση απάντηση, ωστόσο, έδωσε η Γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου αναφορικά με την κινητικότητα στον προοδευτικό χώρο, στη σκιά της κοινής εκδήλωσης με ομιλητές τους Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφη Αχτσιόγλου.

Μόνο ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να κερδίσει τον Κ. Μητσοτάκη ανέφερε με νόημα η κ. Σβίγκου και πρόσθεσε πως η απάντηση στο ποιος μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο οποίος στο συνέδριό του θα παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό, συνολικό και ριζοσπαστικό σχέδιο. Και κατέληξε τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αγωνίζεται και επιδιώκει τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, και ταυτόχρονα λέει ότι η ανασύνταξη και η ενδυνάμωση του προοδευτικού χώρου προϋποθέτει την ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: