Δεν το χωρά ανθρώπου νους: «Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της 28χρονης Χρύσας – Η χαρά που μετατράπηκε σε τραγωδία

February 9, 2024

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: «Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της 28χρονης Χρύσας – Η χαρά που μετατράπηκε σε τραγωδία


Διαφ.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου της Κρήτης, καθώς η σημερινή μέρα έφερε στο φως μια τραγική είδηση, αυτήν του θανάτου της 28χρονης Χρύσας Παττακού.

Πιο αναλυτικά, η άτυχη Χρύσα έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από δύο μήνες εντατικής νοσηλείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 10 Δεκεμβρίου η άτυχη νεαρή υπέστη εγκαύματα όταν, κατά την επίσκεψή της σε φιλικό σπίτι, επιχείρησε να ρίξει ένα μπουκάλι με βενζίνη στο τζάκι για να φουντώσει η φλόγα.

Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί η ίδια εγκαύματα και να προκληθεί πυρκαγιά στο σπίτι.

Όλο αυτό το διάστημα, η ίδια έδινε τη μάχη της στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr η κατάσταση της υγείας ολοένα και βελτιωνόταν.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και εν τέλει κατέληξε, σκορπώντας θλίψη στο Ρουσσοσπίτι και γενικότερα στο Ρέθυμνο.

Η 28χρονη Χρύσα, η οποία είχε σπουδάσει Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου, ήταν ένα κορίτσι ιδιαίτερα αγαπητό και άπαντες έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για το ποιόν της και τον χαρακτήρα της.

Άπαντες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι το χαμογελαστό κορίτσι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή…

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την 28χρονη Χρύσα Παττακού

«Υπέκυψε σήμερα το πρωί στα τραύματά της η 28χρονη εγκαυματίας Χρύσα Παττακού, μετά από δύο μήνες εντατικής νοσηλείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αττική.

Υπενθυμίζεσαι ότι η άτυχη 28χρονη, τον περασμένο Δεκέμβριο τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το σπίτι που διέμενε στο Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου τυλίχθηκε στις φλόγες και από τότε έως και σήμερα το πρωί έδινε καθημερινές μάχες για να κρατηθεί στη ζωή».

Καλή αντάμωση, καλό σου ταξίδι, ακριβή μου…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: