Ντυμένοι στα λευκά, με άλογα & μπαλόνια: Βουβός θρήνος στην κηδεία της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη στα Χανιά

February 10, 2024

Ντυμένοι στα λευκά, με άλογα & μπαλόνια: Βουβός θρήνος στην κηδεία της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη στα Χανιά


Διαφ.

Ντυμένοι στα λευκά και κρατώντας άσπρα λουλούδια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα στην Κρήτη τη Ραφαέλα Πιτσικάλη, την 21χρονη που «έφυγε» από τη ζωή μετά από «μάχη» τριών ετών με τον καρκίνο.

Σήμερα στα Χανιά το τελευταίο «αντίο» στο χαμογελαστό κορίτσι

Πλήθος κόσμου έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στον στον Ι.Ν. Αγ. Πέτρου και Παύλου στα Χανιά, για να πουν το τελευταίο «αντίο» στο χαμογελαστό κορίτσι, που με δύναμη έδωσε τον δικό της αγώνα και δίδαξε θάρρος σε όλη την Ελλάδα.

Η κηδεία της θα τελεστεί στη 13:30. Η εκκλησία είναι στολισμένη με πολύχρωμα μπαλόνια, ενώ στην είσοδο του ναού υπάρχει ένα λευκό άλογο, φτιαγμένο από άσπρα και ροζ λουλούδια.

Επιθυμία της ήταν όσοι βρεθούν στην κηδεία της να είναι ντυμένοι στα λευκά και να χαμογελούν.

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία

Πριν λίγες ημέρες, η μητέρα της Ραφαέλας γνωστοποίησε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ημερομηνία και την ώρα της κηδείας, καθώς και την τελευταία επιθυμία της.

«Η τελετή αποχαιρετισμού της λατρεμένης μας Ραφαέλας Πιτσικάλη θα τελεστεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 13:30 στον Ι.Ν. Αγ. Πέτρου και Παύλου Χανίων.

Επιθυμία της ίδιας της Ραφαέλας και της οικογένειάς της είναι να είμαστε όλοι ντυμένοι στα λευκά. Η τελετή θα μνημονεύσει όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα… το “ουράνιο τόξο μετά την μπόρα”

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράστασή σας. Μας δίνετε δύναμη και τη βεβαιότητα ότι η Ραφαέλα κατάφερε στο σύντομο διάβα της ζωής της να αγγίξει τις καρδιές σας, να δώσει κουράγιο σε συνανθρώπους μας που παλεύουν και χαμόγελο σε όλους.

Εμείς, η οικογένειά της, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε το όραμά της ζωντανό.

Αντί στεφάνων στη μνήμη της Ραφαέλας, όποιος επιθυμεί να κάνει μια δωρεά στον σύλλογο Make A Wish, όπως ήθελε εκείνη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: