Ξανθιά, σικάτη, αγέραστη: Έτσι είναι 20 χρόνια μετά η «Τατιάνα Δράκου» της Λάμψης – Κόβει την ανάσα η ομορφιά της

February 9, 2024

Ξανθιά, σικάτη, αγέραστη: Έτσι είναι 20 χρόνια μετά η «Τατιάνα Δράκου» της Λάμψης – Κόβει την ανάσα η ομορφιά της


Διαφ.

Η πρωταγωνίστρια στη Λάμψη, Τατιάνα Δράκου, έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη των θεατών, ωστόσο η ηθοποιός που την υποδυόταν άλλαξε 3 φορές.

Η θρυλική Λάμψη του Νίκου Φώσκολου ήταν χωρίς καμία αμφιβολία μία τεράστια τηλεοπτική επιτυχία που κυριάρχησε στην απογευματινή ζώνη και στον ανταγωνισμό για 14 συνεχόμενα χρόνια.

Στη σειρά των ρεκόρ πέρασαν περίπου 1500 ηθοποιοί αφού πολλά από τα βασικά πρόσωπα άλλαζαν μετά από 2-3 χρόνια.

Ένα από αυτά ήταν και η Τατιάνα Δράκου, κόρη του Γιάγκου Δράκου. Η ηρωίδα που πέρασε από 40 κύματα έγραψε ιστορία και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια η ηθοποιός άλλαξε τουλάχιστον 3 φορές. Η τελευταία ηθοποιός που κλήθηκε να την υποδυθεί και τρίτη κατά σειρά ήταν η Μαίρη Βλουτή η οποία με την ολοκλήρωση της σειράς θέλησε να αποτραβηχτεί από τα φώτα.

Η ηθοποιός είναι πολυτάλαντη, απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου, σχολών χορού, με πτυχία στη μουσική και το τραγούδι αλλά και την αισθητική.

Η ίδια έχει αλλάξει επαγγελματικό τομέα απασχόλησης αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω παραμένει εντυπωσιακή και ξανθιά.

Δείτε πως είναι σήμερα η “τελευταία” Τατιάνα Δράκου:

Τατιάνα Δράκου Τατιάνα Δράκου

Η Μαίρη Βλουτή είχε μιλήσει παλαιότερα για μία πλαστική επέμβαση που είχε κάνει: «Ήταν η εποχή που ξεκίναγα στην τηλεόραση και κάποιοι καλοθελητές μου είπαν ότι επειδή είμαι λίγο μαγουλού θα μου έκανε μια καλύτερη εικόνα να έκανα μια “ιστορία” εδώ, στα χείλη. Τους άκουσα και την πάτησα. Με το πέρασμα των χρόνων μου δημιουργήθηκε σε αυτό το σημείο μια ιδιαίτερη φλεγμονή η οποία δυστυχώς δε φεύγει με τίποτα. Δεν αναλαμβάνει κανένας να μου το φτιάξει, είναι άκρως επικίνδυνο και υπάρχει περίπτωση να πάω για μαλλί και να βγω κουρεμένη. Κάθε χρόνο είναι και χειρότερα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: