Δεν το περίμενε κανείς: Αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη σε ταινία για τη ζωή του

February 11, 2024

Δεν το περίμενε κανείς: Αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη σε ταινία για τη ζωή του


Διαφ.

Η ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη Στέλιου Καζαντζίδη θα γίνει ταινία 23 χρόνια μετά τον θάνατό του και ο Χρήστος Μάστορας είναι όπως όλα δείχνουν άνθρωπος που θα τον υποδυθεί σε νεαρή ηλικία.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος μετέφερε πως η εταιρεία παραγωγής ζήτησε τα δικαιώματα από τη σύζυγό του, Βάσω Καζαντζίδη, και εκείνη τα παραχώρησε με χαρά. Οι δυο τους ήρθαν, μάλιστα, σε επικοινωνία και οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Χρήστος Μάστορας: Όσα είπε η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη για την ταινία για τη ζωή του

«Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός, από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει η ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει η επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία». Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα», είπε αρχικά η Βάσω Καζαντζίδη.

«Ήταν αυτό που περίμενα, μία πρόταση σοβαρή και έγινε, οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι, αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά, πιστεύω να είναι χαρούμενος, γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε! Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωνσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στην επιλογή του Χρήστου Μάστορα, η ίδια είπε:

«Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω, γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή, θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη, ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».

Η Βάσω Καζαντζίδη για την ταινία για τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη στο Πρωινό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ισχύει η πληροφορία για την ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη – Μου το έστειλε ο μάνατζερ και συνεργάτης του Χρήστου Μάστορα»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: