Νίκος Οικονομόπουλος: «Άθεος μπορείς να είσαι αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για μένα υπάρχει»

February 11, 2024

Νίκος Οικονομόπουλος: «Άθεος μπορείς να είσαι αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για μένα υπάρχει»


Διαφ.

Στην εκπομπή “Happy Day,” ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Οικονομόπουλος σχετικά με το ντοκιμαντέρ που δημιούργησε για τη ζωή του. Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανοίγει την ψυχή του στην κάμερα, αναφερόμενος σε σημαντικά στιγμιότυπα της πορείας του, ενώ αποκαλύπτει και τη σχέση του με τον Θεό.

Τα πλάνα αυτά αναμένεται να προβληθούν στο ΑΝΤ1+ σε επεισόδιο που έχει προγραμματιστεί για την πρωινή Πέμπτη. Μετά την εκπομπή, ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε τον λόγο, σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο τις σκέψεις και τις αναφορές του Νίκου Οικονομόπουλου.

Νίκος Οικονομόπουλος: Τα όσα δήλωσε

«Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα. Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει. Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου: “θα βγω νικητής”», δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε όσα δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για τον Θεό λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι “σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις”, με όλο αυτό το πηγαίο σου, το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο το “θεούσα”. Λέω εγώ τώρα τι θα έλεγα σαν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: