Σάλος με τραγούδι του Πάνου Βλάχου: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» – Έξαλλος ο Γεωργιάδης

February 12, 2024

Σάλος με τραγούδι του Πάνου Βλάχου: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» – Έξαλλος ο Γεωργιάδης


Διαφ.

Ο Πάνος Βλάχος ξεσήκωσε αντιδράσεις μετά το τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε επί σκηνής, στο οποίο καταφέρθηκε εναντίον δύο προσώπων.

Ο γνωστός ηθοποιός καθώς έπαιζε ένα τραγούδι επί σκηνής, τραγούδησε μεταξύ άλλων, “Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε”, αλλάζοντας τους στίχους ενός τραγουδιού των Villagers of Ioannina City.

Τόσο ο υπουργός Υγείας όσο και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο.

Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!” έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες” σχολίασε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε.

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τα αιχμηρά σχόλια που κάνει για την επικαιρότητα, μέσα από τους στίχους του. Ο ίδιος συχνά τοποθετείται πολιτικά και κοινωνικά μέσα από τη μουσική του και το ίδιο επέλεξε να κάνει και τώρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: