Ακομπλεξάριστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Παραδέχτηκε ότι τα μεγάλωσε αλλά όλοι της είπαν «μπράβο» για τον λόγο που το έκανε

February 12, 2024

Ακομπλεξάριστη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Παραδέχτηκε ότι τα μεγάλωσε αλλά όλοι της είπαν «μπράβο» για τον λόγο που το έκανε


Διαφ.

Καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η δημοσιογράφος μαζί με τον Hawk και τη Zoe Pre μίλησαν για τις πλαστικές επεμβάσεις, καθώς και για την επιρροή των social media.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως έχει κάνει πλαστική στήθους.

Όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Έχω κάνει και εγώ πλαστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω αλλάξει. Αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης. Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει, γιατί πρέπει να πούμε εμείς “α έχεις βάλει χείλη, είσαι βίζιτα”. Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έχω κάνει αυξητική στήθους», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσον αφορά τις δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Για εμένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, αλλά δεν αλλάζει ο πυρήνας του. Είμαι υπέρ να δίνεις ευκαιρία στους ανθρώπους, έχω δώσει ευκαιρία και σε φιλική και σε ερωτική σχέση. Καμία φορά δεν μου βγήκε σωστή, βελτιώθηκε ως ένα σημείο και μετά έγιναν πάλι τα ίδια».

«Για εμένα σημαντικό σε μια σχέση είναι να έχουν και οι δυο κοινούς στόχους και πορεία, να έχουν κοινές δραστηριότητες. Έχω κάνεις τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί αυτά είναι που με έχουν κάνει αυτή που είμαι σήμερα. Τα κλάματα και η ξενέρα με έκαναν να μην ξανακάνω τα ίδιο λάθος, τότε που είχα πέσει στα πατώματα, που έδινα ευκαιρίες και ήμουν σε μια κατάσταση που δεν με βοηθούσε και έτσι σήμερα βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι», είπε ακόμη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: