Νίκος Αναδιώτης για γάμο ομόφuλων ζεuγαριών: «Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε τη φύση;»

February 11, 2024
Ο Νίκος Αναδιώτης εκφράζει την άποψή του για τον γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ρωτώντας γιατί πρέπει να αλλάξουμε τη φύση.

Νίκος Αναδιώτης για γάμο ομόφuλων ζεuγαριών: Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε τη φύση;


Διαφ.

Νίκος Αναδιώτης  Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε τη φύση; (βίντεο)

 

Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει αν τον κατακρίνουν, εκφράζει την αντίθεσή του στην κατάργηση της μητρότητας, της πατρότητας και την αλλοίωση του θεσμού της οικογένειας.

Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία ενός ανθρώπου είναι και δικαίωμά του

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day του Alpha είχε πει χαρακτηριστικά: Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία ενός ανθρώπου είναι και δικαίωμά του. Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει. Αυτοί λοιπόν μεγάλωσαν, όπως ξέραμε μέχρι πέρυσι, σε κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει αυτό το πράγμα; Για εμένα ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Δεν θέλω να το μειώσουμε.

Μπορεί κάποιος άνθρωπος να θέλει να αφήσει την περιουσία του σε κάποιον άλλον. Υπάρχουν συμβολαιογράφοι για να μπορεί να συμβεί αυτό με μία πράξη. Όσον αφορά το αν δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί επειδή αυτοί το θέλουν γιατί νομίζουν ότι είναι δικαίωμά τους, στο δικό μου μυαλό είναι ότι είναι δικαίωμα στο παιδί να μεγαλώσει σε μία φυσιολογική οικογένεια και όχι ότι δύο άνθρωποι έχουν δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί, συνέχισε ακάθεκτος.

Το δικαίωμα το έχει το παιδί από τη φύση αν μπορεί, να μεγαλώσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του, έτσι όπως μας έφτιαξε η φύση. Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε τη φύση; Και γιατί πιστεύουμε ότι αν πάμε κόντρα σε αυτήν θα έχουμε κάποιο όφελος; Γιατί να δοκιμάσουμε και να ρισκάρουμε σε κάτι τέτοιο; Κι αν τα αποτελέσματα σε λίγα χρόνια είναι δυσάρεστα; Σε ποιον θα είναι το κρίμα; Σε εμένα που δεν έκανα κάτι για αυτό και συνέβη και σε κάποιους άλλους ίσως περισσότερο, που ήταν περισσότερο ενεργοί στο να συμβεί, ανέφερε.
Πηγή

Διαβάστε επίσης: