Όλγα Κιουρτσάκη – Φώτης Λώσης: Έστειλαν εξώδικο στα μέσα ενημέρωσης

February 11, 2024
Η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης απέστειλαν ένα εξώδικο στα μέσα ενημέρωσης.

Όλγα Κιουρτσάκη – Φώτης Λώσης: Έστειλαν εξώδικο στα μέσα ενημέρωσης


Διαφ.

Τι αναφέρουν στο εξώδικό τους η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης.

 

Εξώδικη δήλωση προς όλα τα ΜΜΕ απέστειλαν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης. Ο λόγος είναι ο μεγάλος χαμός που επικρατεί, με φόντο τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της διαμάχης τους με την Άντζελα Δημητρίου.

Η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη κίνηση, με την οποία απαγορεύουν ρητά από εδώ και στο εξής την οποιαδήποτε δημοσίευση, σχετικά με το θέμα, σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά κλπ.

Στο εξώδικο της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και εν γένει παράνομη συμπεριφορά σας επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Απαγορεύουμε από σήμερα να προβείτε έστω και στην παραμικρή αναφορά των ονοματεπωνύμων μας, και την προβολή της εικόνας μας για οτιδήποτε έχει σχέση με την ιδιωτική μας ζωή, με διαμάχες και ρήξη στις οικογενειακές μας σχέσεις με την Άντζελα Δημητρίου.

Απαγορεύουμε ρητώς την προβολή οποιουδήποτε ρεπορτάζ, συνέντευξης, είδησης, στα οποία η κ. Άντζελα Δημητρίου η οποιοσδήποτε άλλος θα αναφέρεται έστω και με τα καλύτερα λόγια σε εμάς ή στο ανήλικό τέκνο μας.

Σας καλούμε να απέχετε στο μέλλον από κάθε δυσφημιστικό και συκοφαντικό ισχυρισμό εις βάρος μας που θίγει την τιμή και την υπόληψή μας, το όνομα, το ήθος και την προσωπικότητα μας και διαταράσσει την οικογενειακή και προσωπική μας ζωή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: