«Έτοιμη για Game Of Thrones»: Η καλλονή κόρη της Υρώς Μανέ τόλμησε μια τεράστια αλλαγή & όλοι σχολίασαν το ίδιο πράγμα

February 12, 2024

«Έτοιμη για Game Of Thrones»: Η καλλονή κόρη της Υρώς Μανέ τόλμησε μια τεράστια αλλαγή & όλοι σχολίασαν το ίδιο πράγμα


Διαφ.

Ξεχωρίζει με την ασύγκριτη ομορφιά της η κόρη της Υρώς Μανέ, Φαίδρα Νταϊόγλου, η ξανθιά καλλονή με τα γαλάζια μάτια.

Η Υρώ Μανέ πέρα από μια εξαιρετική ηθοποιός με πολλά χρόνια καριέρας στην υποκριτική (σ.σ φέτος ερμηνεύει καταπληκτικά τη γιαγιά στα Σύνορα) είναι και μια πολύ περήφανη μαμά, αφού η 26χρονη κόρη της με τον Τάσο Νταϊόγλου, είναι επίσης ιδιαίτερα ταλαντούχα, αφού είναι χορεύτρια και χορογράφος, ενώ ήδη έχει κάνει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις την επιμέλεια της κίνησης των ηθοποιών.

Μανέ Μανέ

Η κόρη της Υρώς Μανέ εύκολα συγκρίνεται με τη «Μητέρα των δράκων»

Πέρα από αυτά η Φαίδρα είναι μία καλλονή με υπέροχα ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Λίγο πριν φύγει το 2023 η ίδια τόλμησε να κάνει μια μικρή αλλά άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της, κάνοντάς τα ακόμα πιο ξανθά στη λεγόμενη απόχρωση silver blonde. Με αυτόν τον τρόπο πολλοί σκέφτηκαν βλέποντας τις φωτογραφίες της πως άνετα θα μπορούσε να υποδυθεί τη «Μητέρα των δράκων» στη σειρά του Netflix, Game of thrones.

Η ίδια ανέκαθεν είχε ξανθά μαλλιά, ωστόσο σε πιο ζεστούς τόνους.

Το πιο σημαντικό όμως, για τη νέα χρονιά ήταν η ευχή – συμβουλή που έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες της που κοιτάζει προς το φως.

«Και για λίγο γαλήνεψε και άσε τη ζωή να σε προσπεράσει. Δες τη από μακριά και δοκίμασε όποια ταχύτητα σε ελκύει για να τη φτάσεις, όταν, και αν το αποφασίσεις. Καλή μας χρονιά» έγραψε η κόρη της Υρώς Μανέ.

Και πόσο σωστή είναι αυτή η προτροπή, σε μια καθημερινότητα που για όλους τρέχει. Κανείς δεν χρειάζεται να συγκρίνει τον εαυτό του με τους άλλους. Η ζωή είναι αγώνας δρόμου αλλά αντίπαλος δεν είναι ο διπλανός σου, είναι ο εαυτός σου και γι’ αυτό όπως έγραψε κι η Φαίδρα Νταϊόγλου, εσύ θα αποφασίσεις με ποια ταχύτητα θα την «τρέξεις».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: