“Η Μαίρη Χρονοπούλου κουβαλούσε πάντα αυτό το φίλτρο στην τσάντα της. Είχε θέμα με την εμφάνισή της”

February 13, 2024

“Η Μαίρη Χρονοπούλου κουβαλούσε πάντα αυτό το φίλτρο στην τσάντα της. Είχε θέμα με την εμφάνισή της”


Διαφ.

Ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4», σήμερα, Δευτέρα και έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία, ενώ μοιράστηκε ιστορίες και αναμνήσεις από τους «θρύλους» του ελληνικού κινηματογράφου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφοράστη Μαίρη Χρονοπούλου.

Ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος για το θέμα που είχε η Μαίρη Χρονοπούλου με την εικόνα της

Όπως υπογράμμισε ο σκηνοθέτης «αυτό με την εικόνα το είχαμε με τη Βουγιουκλάκη και με τη Χρονοπούλου, η οποία ήταν και φίλη μου και κάναμε μαζί πάρα πολλά. Είχαμε κάνει και ένα παιχνίδι που λεγόταν «Χρυσή Βολή», όπου μπορούσαν οι παίκτες από το σπίτι να πυροβολήσουν και να πετύχουν τον στόχο. Η Μαίρη είχε θέμα με το πώς θα της βγάλεις το πρόσωπο στην κάμερα. Ερχόταν εκεί και μου έλεγε: Βασίλη μου, ξέρεις εσύ. Έλεγα στους οπερατέρ για να ακούει εκείνη: βάλτε το φίλτρο 3 στο κοντινό της. Τους ρωτούσε μετά κι εκείνη: βρε σεις, βάλατε το φίλτρο 3 που σας λέει ο Βλαχοδημητρόπουλος;».

Και συμπλήρωσε ο Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος «την άλλη φορά έλεγε πάλι: μην ξεχάσεις το φίλτρο 3! Ερχόταν στη δική σου εκπομπή και σου έλεγε: κοίταξε, ο Βλαχοδημητρόπουλος μου βάζει το φίλτρο 3, βάλε μου αυτό. Καμιά φορά ερχόταν και μου παραπονιόταν ότι ο τάδε δεν μου έβαλε το φίλτρο 3. Είχε πάει σε έναν που πούλαγε φίλτρα κινηματογραφικά για φακούς και του λέει: θέλω το φίλτρο 3. Πήρε ένα και το είχε στην τσάντα της και όπου πήγαινε σου έλεγε: έλα εδώ βρε, πάρε επάνω και βάλε το φίλτρο 3».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: