“Δε μπουκάρουμε στα καμαρίνια”: Οργισμένος ο Σπύρος Σταμούλης με απαράδεκτη θεατή, το δημόσιο μήνυμα του ηθοποιού

February 13, 2024

“Δε μπουκάρουμε στα καμαρίνια”: Οργισμένος ο Σπύρος Σταμούλης με απαράδεκτη θεατή, το δημόσιο μήνυμα του ηθοποιού


Διαφ.

Ο Σπύρος Σταμούλης έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στο instagram, με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη στο θέατρο Χώρα, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Closer”.

Ειδικότερα, μια θεατής μπήκε στα καμαρίνια, με αποτέλεσμα να δει τους ηθοποιούς γυμνούς και μάλιστα, έστειλε και μήνυμα στον ηθοποιό, τονίζοντάς του ότι ήθελε να συγχαρεί τους συντελεστές της παράστασης και δεν είδε στην πόρτα να γράφει “απαγορεύεται”.

Το μήνυμα που έλαβε ο Σπύρος Σταμούλης

Το μήνυμα που έλαβε ο ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι η κοπέλα_κυρία που μπούκαρε στα καμαρίνια και σας τσάκωσα γυμνό. Εγώ καμαρίνια διάβασα στην πόρτα χωρίς απαγορεύεται. Ήμουν τόσο γεμάτη από συναισθήματα που ένιωσα την ανάγκη να πω σε όλους συγχαρητήρια. Δεν πειράζει, όμως, είχε πλάκα. Συγγνώμη και πάλι».

Η απάντηση του Σπύρου Σταμούλη

Ο Σπύρος Σταμούλης στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, υπογραμμίζει: «Δεν τραβάμε βίντεο και φωτογραφίες κατά την διάρκεια της παράστασης. Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα».

Η ανάρτηση του ηθοποιού έρχεται μετά την οργισμένη ανάρτηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ίδια παράσταση και αναφέρθηκε στη βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Σπύρος Σταμούλης ανάρτηση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: