«Υπονόησες για μένα αυτό το πράγμα»: Η Χρηστίδου έφερε καλεσμένη τη Μεσσαροπούλου & της τα’πε έξω απ’τα δόντια

February 13, 2024

«Υπονόησες για μένα αυτό το πράγμα»: Η Χρηστίδου έφερε καλεσμένη τη Μεσσαροπούλου & της τα’πε έξω απ’τα δόντια


Διαφ.

Το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για όλους και για όλα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να δίνει τη δική της απάντηση.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως πριν από περίπου δύο μήνες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή “Happy Day” έκαναν μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου.

Συγκεκριμένα, οι δυο κυρίες ανέφεραν πως ο ηθοποιός είναι σε νέα σχέση με γνωστή Ελληνίδα μετά το διαζύγιό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν.

Το εν λόγω θέμα είχε πάρει μεγάλη έκταση και μπορεί η παρουσιάστρια και η δημοσιογράφος να μην αποκάλυψαν το όνομα της γυναίκας που “έκλεψε” την καρδιά του Γιάννη Στάνκογλου, ωστόσο υπήρξε ένα δημοσίευμα που ήθελε το πρόσωπο αυτό να είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η συνομιλία της Τίνας Μεσσαροπούλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Στο κομμάτι που αφορά ρεπορτάζ της εκπομπής και είχε υπονοηθεί με κάποιον τρόπο το όνομά μου…Η αλήθεια είναι ότι δεν ειπώθηκε από την εκπομπή το όνομά μου. Όταν με πήραν τηλέφωνο είπα “δεν είπαν κάτι, τι εννοείτε;”. Βγήκε όμως ένα πρωτοσέλιδο».

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω. Επειδή το ανοίγεις αυτό κι εγώ δεν θα πάρω την ευθύνη για κανέναν».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Άρα δεν εννοούσατε εμένα εσείς;».

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Δεν θα μπω καν στη διαδικασία. Νομίζω είναι κάτι που έχει μείνει και δεν θα ασχοληθώ ξανά. Το έχουμε πει και στην εκπομπή. Από εδώ και πέρα μόνο με υπεύθυνη δήλωση. Ας βγάλουν οι άλλοι ό,τι θέλουν. Εγώ προσωπικά και η Σταματίνα μόνο με υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μας έχετε συνηθίσει σε τέτοιες ειδήσεις. Είναι πιο πολύ τηλεοπτικό το περιεχόμενο».

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Αυτό δόθηκε πάνω σε μια συνέντευξη για το άλλο πρόσωπο, όχι για σένα γιατί όνομα δεν αναφέρθηκε ποτέ. Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω. Επειδή μπορεί να την πάθεις στο δευτερόλεπτο και μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και γενικότερα για πράγματα που είναι πιο ευαίσθητα, στέλνουμε μηνύματα και παίρνουμε τηλέφωνο».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έγινε και από την Ελένη Χατζίδου μια αναφορά μέσα στην εβδομάδα στην εγκυμοσύνη της ότι βγήκε από την εκπομπή η είδηση και ήταν κάτι που την πείραξε».

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Εντάξει τώρα, περσινά ξινά σταφύλια…».

Νωρίτερα, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει για την Τίνα Μεσσαροπούλου: «Πρέπει να ομολογήσω ότι με έχει φέρει και μένα σε δύσκολη θέση, αποκαλύπτοντας πράγματα που εγώ δεν ήθελα ακόμη να αποκαλυφθούν τηλεοπτικά ή συζητήσεις που είχα κάνει. Τώρα τελευταία και για προσωπικά ζητήματα…τώρα που το θυμάμαι…Έλα μέσα, Τίνα να τα λύσουμε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: