Φρίκη: Έδιναν σκυλοτροφή στην 6χρονη κόρη τους, την είχαν κλειδωμένη σε κλουβί & το σώμα της ήταν γεμάτο πληγές

February 13, 2024

Φρίκη: Έδιναν σκυλοτροφή στην 6χρονη κόρη τους, την είχαν κλειδωμένη σε κλουβί & το σώμα της ήταν γεμάτο πληγές


Διαφ.

Μία 6χρονη στην Πενσιλβανία, ήταν κλειδωμένη μέσα σε κλουβί σκύλου, γυμνή, από τους γονείς της, τη νύχτα και τη έδιναν σκυλοτροφή.

Ειδικότερα, ο 37χρονος Τζέικομπ Γουίλιαμ Γουέι και η 33χρονη Μίμι Ανν Φροστ κατηγορούνται για πολλά αδικήματα, εκ των οποίων βαριά επίθεση, διαφθορά ανηλίκων, στραγγαλισμό και έκθεση σε κίνδυνο της ευημερίας των παιδιών.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου, όταν αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού, καθώς το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, υπογράμμισε η πολιτειακή αστυνομία της Πενσιλβανία.

Όταν έφτασαν, βρήκαν το σπίτι σε «άθλια κατάσταση», γεμάτο με περιττώματα σκύλου, σκουπίδια και ούρα, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού και συγκεκριμένα στο σαλόνι, υπήρχε ένα μεγάλο κλουβί σκύλου, με κουβέρτες και σκουπίδια γύρω του.

Ο πατέρας του παιδιού κάλεσε το 911, καθώς η 6χρονη κόρη του υπέστη κρίση, όταν ένα από τα άλλα παιδιά που ζούσαν στο σπίτι, προσπάθησε να την κάνει μπάνιο.

Τα παιδιά αποκάλυψαν στους αξιωματούχους ότι η 6χρονη κρατούνταν σε κλουβί σκύλου και πως την χτυπούσαν με μια σκούπα. «Ελλείψει καλύτερου τρόπου να το θέσω, είχε βασανιστεί σε εκείνο το σπίτι» επεσήμανε ο εισαγγελέας της κομητείας Φαγιέτ, Μάικ Ομπέλ, μιλώντας στο δίκτυο KDKA.

Μάλιστα, ο πατέρας δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να μπουν μέσα και οδήγησε ο ίδιος την 6χρονη έξω από το σπίτι, με το σώμα του μικρού κοριτσιού να είναι γεμάτο με ανοιχτές πληγές, ενώ όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως ήταν υποθερμική, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Στόχος των γονέων μόνο η 6χρονη

Από τα έξι παιδιά που ζούσαν στο σπίτι, ένας ανιψιός και τέσσερα ακόμη παιδιά του ζευγαριού, μόνο το 6χρονο κορίτσι ήταν στόχος, σημείωσαν οι αξιωματούχοι.

Ο ανιψιός ανέφερε στην αστυνομία ότι η Φροστ έδενε με ζιπ τα χέρια και τα πόδια του μικρού παιδιού και αρνιόταν να την πλύνει, ενώ ένα άλλο παιδί εξομολογήθηκε ότι οι γονείς ήθελαν η 6χρονη να τρώει τα αποφάγια τους.

«Το 6χρονο παιδί έμενε σε αυτό το κλουβί γυμνό χωρίς φαγητό. Τιμωρούνταν εάν κατάφερνε να δραπετεύσει από αυτό το κλουβί για να πάει να βρει λίγο φαγητό» είπε ο εισαγγελέας και συμπλήρωσε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι «τουλάχιστον μερικά» από τα υπόλοιπα παιδιά συμμετείχαν στην κακοποίηση.

Η αστυνομία βρήκε οχτώ σκυλιά και δύο γάτες στο σπίτι, το οποίο περιέγραψε ως «τρελοκομείο» στα δικαστικά έγγραφα.

Όπως αναφέρεται στην ποινική καταγγελία, το κορίτσι εξομολογήθηκε σε ψυχολόγο ότι την ανάγκαζαν να τρώει σκυλοτροφή και να κοιμάται στο κλουβί σκύλου κάθε βράδυ και εκτός από τα χτυπήματα, αποκάλυψε πως ο πατέρας της την πυροβόλησε στα πόδια με αεροβόλο όπλο.

6χρονη κακοποιούνταν από τους γονείς της

6χρονη ζούσε γυμνά σε κλουβί σκύλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: