Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την Ελεονώρα Μελέτη: Πήρε θέση για τις απόψεις του Νίκου Αναδιώτη και τη συζητάνε ολοι

February 13, 2024

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την Ελεονώρα Μελέτη: Πήρε θέση για τις απόψεις του Νίκου Αναδιώτη και τη συζητάνε ολοι


Διαφ.

Όσα υποστήριξε ο Νίκος Αναδιώτης κατά του νομοσχεδίου που αφορά στον γάμο και στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια σχολίασαν το πρωί της Τρίτης στο “Mega Καλημέρα”, με την Ελεονώρα Μελέτη να τονίζει ότι δεν μπορεί να ακούει ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αμαρτία.

Όσα ανέφερε

“Εγώ να υποθέσω δηλαδή ότι ο Αναδιώτης και όλοι όσοι θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία είναι κατά τα άλλα άρτιοι χριστιανοί; Δεν λένε ψέματα, δεν έχουν κάνει προγαμιαίο σεξ, σέβονται κι αγαπούν τον άλλον. Αν θες να είσαι πραγματικά καλός χριστιανός, θα πρέπει να είσαι πραγματικά και ουσιαστικά καλός χριστιανός. Αγαπάτε αλλήλους! Ένας άνθρωπος που δεν αποδέχεται τα δικαιώματα του συνανθρώπου του θα πρέπει λιγάκι να μελετήσει βαθύτερα τις απόψεις του και για ποιον λόγο το κάνει αυτό. Δε μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος. Πες ότι δεν σου αρέσει, ότι δεν το προτιμάς, ότι δεν θα το επέλεγες, μη μου το βαφτίζεις αμαρτία.

Μεγαλώνουν και παιδιά μέσα σε αυτά τα σπίτια και θα ακολουθήσουν κι αυτά την ίδια οδό και θα επαναλάβουν κι αυτά όσα λένε οι γονείς κι αυτό θα διαιωνιστεί” είπε η Ελεονώρα Μελέτη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: